berkin ceza yazdısanırsın ön taraf komple boyandı haa yazma şöyle çamurluğun köşesinde ve tamponda ufak boya var sadece onlar boyadan sayılmıyor rütuş rütuş
berkin ceza yazdısanırsın ön taraf komple boyandı haa yazma şöyle çamurluğun köşesinde ve tamponda ufak boya var sadece onlar boyadan sayılmıyor rütuş rütuş
Keyfe keder çizik boyasısanırsın ön taraf komple boyandı haa yazma şöyle çamurluğun köşesinde ve tamponda ufak boya var sadece onlar boyadan sayılmıyor rütuş rütuş
berkin ceza yazdı
valla bı ara getırebılırım kuzuyu enıne boyuna bakılır hazır takımlar yenılenmısYok be abi istanbulda boyasız araba buluyosan o arabadan korkacan zaten.
Valla olur abi senle güzel bi gün geçirmek isterim hem test yaparız hem sohbet ederiz.valla bı ara getırebılırım kuzuyu enıne boyuna bakılır hazır takımlar yenılenmıs
olur olur valla sevınırım bendeValla olur abi senle güzel bi gün geçirmek isterim hem test yaparız hem sohbet ederiz.
Araba buldun yapış hemen test edelimValla olur abi senle güzel bi gün geçirmek isterim hem test yaparız hem sohbet ederiz.
Valla olur abi senle güzel bi gün geçirmek isterim hem test yaparız hem sohbet ederiz.
mazda 3 la alt tarafı . s5 bulmadıAraba buldun yapış hemen test edelim
Olsun abi araba arabadir nimet o nimet ne fark edermazda 3 la alt tarafı . s5 bulmadı
Abi ben bile yedim ya ağabey yazmaya dikkat eden adam@alfhonso @pulusoglu siz uyarı yediniz mi?
benım hasarsızlık bozuldu valla . demek istediğim çok sey var orhan şu an@alfhonso @pulusoglu siz uyarı yediniz mi?
Abi tam sana şu şarkıyı gonderecektim ki gitmiyomuşsun sevindim yav@alfhonso @pulusoglu siz uyarı yediniz mi?