Otomatik düzeltme@bedirhan. olm kaç gündür dikkat ediyom "ağabey" yazıp duruyon sürekli tamam doğrusu o ama "abi" yaz sen diğerini okuyunca bi değişik oluyo
Aslında Ağa-Bey de baya şekilliymiş hoşunuza gitmesi lazım
Otomatik düzeltme@bedirhan. olm kaç gündür dikkat ediyom "ağabey" yazıp duruyon sürekli tamam doğrusu o ama "abi" yaz sen diğerini okuyunca bi değişik oluyo
yav sen abi yaz yeter ağabeyi okuyunca değişik oluyoOtomatik düzeltme
Aslında Ağa-Bey de baya şekilliymiş hoşunuza gitmesi lazım
Tamam ağabey sen nasıl istersenyav sen abi yaz yeter ağabeyi okuyunca değişik oluyo
valla otopark tan daha fazla vıdeo gelıyor sankı. sana ozel gelecek testler kısmı falanmı acsak senınkı daha heyecanlı oluoHaftaya da merc alacaz teste inşallah. Bu arada en sevdiğim şey taşitmatik olan test aracı ve şirket aracı
valla otopark tan daha fazla vıdeo gelıyor sankı. sana ozel gelecek testler kısmı falanmı acsak senınkı daha heyecanlı oluo
bende anlamadım niye hiç video yok ki? Bu gün Sportage vs. 3008 gelecekti güya.valla otopark tan daha fazla vıdeo gelıyor sankı. sana ozel gelecek testler kısmı falanmı acsak senınkı daha heyecanlı oluo
kia yı teste sokmayı basarmıs adamım ben caktırma alttan alttan verıyorum ben gazı potansıyelde var masallah
mazda 3 falan teste vereyım 84 bın km de. kımse merak etmez ama olsun maksat genele hıtap edın.bende anlamadım niye hiç video yok ki? Bu gün Sportage vs. 3008 gelecekti güya.
Gelir be panpa ne testler geldi o mu gelmeyecekbende anlamadım niye hiç video yok ki? Bu gün Sportage vs. 3008 gelecekti güya.
bende anlamadım niye hiç video yok ki? Bu gün Sportage vs. 3008 gelecekti güya.
@gtepro nun ehliyeti olsa JR andkia yı teste sokmayı basarmıs adamım ben caktırma alttan alttan verıyorum ben gazı potansıyelde var masallah
@gtepro nun ehliyeti olsa JR and
Konuşmayı evde hazırlayıp çıkıyormuş videoya
eli yüzü düzgün montaj bilen bırının 20 dk lık vıdeo cıkarması ıcın ugrasması gereken sure nedır ?bende anlamadım niye hiç video yok ki? Bu gün Sportage vs. 3008 gelecekti güya.
Mazda 3 olur valla neden olmasın japon videomuz pek yok malum. İzlenir yav ikinci elde soran oluyor.mazda 3 falan teste vereyım 84 bın km de. kımse merak etmez ama olsun maksat genele hıtap edın.
Mazda 3 olur valla neden olmasın japon videomuz pek yok malum. İzlenir yav ikinci elde soran oluyor.
valla bakımdan yenı cıktı.artık boyası var ama sıkıntı olmaz herhalde dıye dusunuyorumMazda 3 olur valla neden olmasın japon videomuz pek yok malum. İzlenir yav ikinci elde soran oluyor.
Eğer çok süper kaliteli yaparsa 1 gün benim izlediğim kurslara göre.eli yüzü düzgün montaj bilen bırının 20 dk lık vıdeo cıkarması ıcın ugrasması gereken sure nedır ?
Yok be abi istanbulda boyasız araba buluyosan o arabadan korkacan zaten.valla bakımdan yenı cıktı.artık boyası var ama sıkıntı olmaz herhalde dıye dusunuyorum
valla bakımdan yenı cıktı.artık boyası var ama sıkıntı olmaz herhalde dıye dusunuyorum