Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bugün şarapcıyım, yalnız ülke topraklarında beraber içtiğim çok yöre insanı oldu en kıyaklar arhavi ve hopadan :D şiveyle sarhoşluk karışınca muazzam oluyor :D
Biz her kosulda iceruz de en cok merak ettigim bogaz karsisinda raki balik yapmak nasil bi duydu istanbulda yasayanlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz her kosulda iceruz de en cok merak ettigim bogaz karsisinda raki balik yapmak nasil bi duydu istanbulda yasayanlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boğaza karşı mı oluyo bilmiyorum bu vilayetler konağı tarabyada orda içtim bi kere :p tam boğaz mı oluyo mevkisi nası bilmiyorm baya oldu ama

Bol limonlu yaprak dolma, kebap, ciğer şiş, sıcacık pideler, acılı şalgam bi büyük....

antalyada arkadaşımın meyhanesi var canısı ;)

Bende söyleniyordum tam bir kanal izlemeye başladık onuda adam kapattı diye.
Fetocu mu bilmem ama ailem için kapattım vs. diyor. Güzel videolar çıkarıyordu :/
Yok adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca kapatti kanali. Sadece bir bahane oldugunu düsünüyorum. Cünkü bir videosunda Fetöcü bir yazarin kitabini kitapliginda gördüm. Esinin Türk oldugunu duyunca da süphelendim. Bildigim kadari ile Japonya da sürekli oturma izni almak icin Japonla evlenmek gerekiyor.

Yok adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca kapatti kanali. Sadece bir bahane oldugunu düsünüyorum. Cünkü bir videosunda Fetöcü bir yazarin kitabini kitapliginda gördüm. Esinin Türk oldugunu duyunca da süphelendim. Bildigim kadari ile Japonya da sürekli oturma izni almak icin Japonla evlenmek gerekiyor.

elin caponyasına kadar uzandı mı yav ? hesabı falan bilmiyorum caponlarla aram yok.

140116003943-kim-jong-un-north-korea-profile-dictator-horizontal-large-gallery.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...