Çok güzel yapıyorlar burada yav yarım ekmek kola 10 lira ama güzel baya arada gece kaçamağı yapıyorum belki bu gecede yaparım iştah geldiyok abi ben ciğerciyim kokoreç bana gelmez
Çok güzel yapıyorlar burada yav yarım ekmek kola 10 lira ama güzel baya arada gece kaçamağı yapıyorum belki bu gecede yaparım iştah geldiyok abi ben ciğerciyim kokoreç bana gelmez
Çok güzel yapıyorlar burada yav yarım ekmek kola 10 lira ama güzel baya arada gece kaçamağı yapıyorum belki bu gecede yaparım iştah geldi
Bi yerde rakı diye okuyodum ama bulamadım [emoji16][emoji16]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahah bu sogukta ne giderdi be rakı... [emoji3]buyur başkan beni mi çağırdın
Bende söyleniyordum tam bir kanal izlemeye başladık onuda adam kapattı diye.Youtube da Japonik diye bir kanal vardi. Adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca Bugün kanalini kapatmis.
Hahahah bu sogukta ne giderdi be rakı... [emoji3]
Biz her kosulda iceruz de en cok merak ettigim bogaz karsisinda raki balik yapmak nasil bi duydu istanbulda yasayanlarben bugün şarapcıyım, yalnız ülke topraklarında beraber içtiğim çok yöre insanı oldu en kıyaklar arhavi ve hopadan şiveyle sarhoşluk karışınca muazzam oluyor
Bol limonlu yaprak dolma, kebap, ciğer şiş, sıcacık pideler, acılı şalgam bi büyük....Hahahah bu sogukta ne giderdi be rakı... [emoji3]
Buyuk bendenBol limonlu yaprak dolma, kebap, ciğer şiş, sıcacık pideler, acılı şalgam bi büyük....
Biz her kosulda iceruz de en cok merak ettigim bogaz karsisinda raki balik yapmak nasil bi duydu istanbulda yasayanlar
Bol limonlu yaprak dolma, kebap, ciğer şiş, sıcacık pideler, acılı şalgam bi büyük....
alkol içmeyin beyler
Neresi abi Kaleiçinde sponge meyhaneye gidiyordum kapandı ama şuanboğaza karşı mı oluyo bilmiyorum bu vilayetler konağı tarabyada orda içtim bi kere tam boğaz mı oluyo mevkisi nası bilmiyorm baya oldu ama
antalyada arkadaşımın meyhanesi var canısı
Neresi abi Kaleiçinde sponge meyhaneye gidiyordum kapandı ama şuan
Yok adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca kapatti kanali. Sadece bir bahane oldugunu düsünüyorum. Cünkü bir videosunda Fetöcü bir yazarin kitabini kitapliginda gördüm. Esinin Türk oldugunu duyunca da süphelendim. Bildigim kadari ile Japonya da sürekli oturma izni almak icin Japonla evlenmek gerekiyor.Bende söyleniyordum tam bir kanal izlemeye başladık onuda adam kapattı diye.
Fetocu mu bilmem ama ailem için kapattım vs. diyor. Güzel videolar çıkarıyordu :/
Bizim Volvoyla gezerken güzel bir yer gördüm Isiklarda ama ismi neydi unuttumNeresi abi Kaleiçinde sponge meyhaneye gidiyordum kapandı ama şuan
Yok adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca kapatti kanali. Sadece bir bahane oldugunu düsünüyorum. Cünkü bir videosunda Fetöcü bir yazarin kitabini kitapliginda gördüm. Esinin Türk oldugunu duyunca da süphelendim. Bildigim kadari ile Japonya da sürekli oturma izni almak icin Japonla evlenmek gerekiyor.