Çare duman beyler alkolü falan bosverin
@alfhonso fikirliri siyginiz yik divim idin
Sen yokken buralar çok karıştı kardeş.Çok olmuş işte
Okumadım valla önceki sayfalarıSen yokken buralar çok karıştı kardeş.
Duman cok para abiiÇare duman beyler alkolü falan bosverin
Herkese ceza yazdırdım bi sen kaldın eğriboru yakında sana da gelecekOkumadım valla önceki sayfaları
Vay vay vayyyy benim 1 ceza puanım var zaten sdfsaddsHerkese ceza yazdırdım bi sen kaldın eğriboru yakında sana da gelecek
Senin tedavin burda : DÇare duman beyler alkolü falan bosverin
Yapcak bi sey yok reis alkolu her zmaan her yerde icemezsin ama duman... vur gitsinDuman cok para abii
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duman cok para abii
Gerci burda oda ucuzYapcak bi sey yok reis alkolu her zmaan her yerde icemezsin ama duman... vur gitsin
Nerdesin yav bizim burda parliament 13.5 sizin orda ne kadarcıkGerci burda oda ucuz
Aynen oylee bide her gun duman kokuyon esyalarin falanbuna katılıyorum, sigara içerken günde 5 lira 5 lira veriyodum ( ben bıraktığımda 5 liraydı aga)
bıraktığım zaman aylık 150lira sigaraya vermek yerine ayda 50 lira alkole veriyodum daha büyük huzurdu hem maddi hem manevi
Belki ben sigaradan bahsetmiyorum ahdushdahshbuna katılıyorum, sigara içerken günde 5 lira 5 lira veriyodum ( ben bıraktığımda 5 liraydı aga)
bıraktığım zaman aylık 150lira sigaraya vermek yerine ayda 50 lira alkole veriyodum daha büyük huzurdu hem maddi hem manevi
Freeshop 7.5 lira [emoji16]Nerdesin yav bizim burda parliament 13.5 sizin orda ne kadarcık
Çare parfüm reis koku dediğin nedir yaAynen oylee bide her gun duman kokuyon esyalarin falan
Yapcak bi sey yok reis alkolu her zmaan her yerde icemezsin ama duman... vur gitsin
hoaydaaaaaaBelki ben sigaradan bahsetmiyorum ahdushdahsh
Falan dermişşşim
Çare parfüm reis koku dediğin nedir ya
AhahahahajajjBelki ben sigaradan bahsetmiyorum ahdushdahsh
Falan dermişşşim