Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok adamin Fetöcü oldugu ifsa olunca kapatti kanali. Sadece bir bahane oldugunu düsünüyorum. Cünkü bir videosunda Fetöcü bir yazarin kitabini kitapliginda gördüm. Esinin Türk oldugunu duyunca da süphelendim. Bildigim kadari ile Japonya da sürekli oturma izni almak icin Japonla evlenmek gerekiyor.
Kanalda hakkında bölümüne bakmıştım Bilgisayar Programcısı olduğu ve ÖSS'de ilk 100'de miydi neydi.
Zamanında büyükçe bir kısım gibi oda malum kişilerin kitabını almış olabilir öyle yargılamamak lazım ama bilemiyorum.
Neyse hocam ben son zamanlarda izlemeye başladıydım bir anda kapanınca sövmüştüm biraz açıkçası :D

Kanalda hakkında bölümüne bakmıştım Bilgisayar Programcısı olduğu ve ÖSS'de ilk 100'de miydi neydi.
Zamanında büyükçe bir kısım gibi oda malum kişilerin kitabını almış olabilir öyle yargılamamak lazım ama bilemiyorum.
Neyse hocam ben son zamanlarda izlemeye başladıydım bir anda kapanınca sövmüştüm biraz açıkçası :D
Ilerde Japonya ya tasinirsam belki bende Video yapmaya baslarim :D

Ilerde Japonya ya tasinirsam belki bende Video yapmaya baslarim :D
kim_jongun%E2%80%99u_oldurme_planli2492016662.jpg

Kuzey koreye gelin :D

Son düzenleme:
Sponge pub da var meyhanesi de vardı meyhanesi kapandı :( sponge pub çok kazık zaten tudorsta takılıyom ben anca yılda bi iki kere sponge a da uğrarım havası güzel :) Gel gel hele gel :D

hacı ikisine de gelmedim tudorsa da sponge pub'a da ama telefonda elli kere konuşmuşuzdur iş icaaabı :)))
,
edit: sponge pub kazıklığını bilmemde sahipleri daha cana yakındı

:D
Bak bu darılır sonra :D
thediplomat_2014-02-14_02-28-04-386x252.png

Kim jong un'un babaannesinin ayaklarını öpsün bu.

Acı çok severim ama Şalgam sevmiyorum ben ya kebapla bile içmem.Ya ayran ya cola:)

şalgamı sadece rakıyla içebiliyorum, turşu suyundan babam yüzünden tiksindim midesi yıllardır pert ama hala daha sürekli turşu suyu içiyor :)) bende zafer gazoz. En sevdiğimde alkollü gecelerde seyyar satıcılarda yemek. Denizlide okuyan vs arkadaşlar da var bilirler bizim her mahallede bi kokoreçci var :)) fiyatlar da gayet uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...