Labirent serisine başla ben 2 3 kere mi ne okudum efsanedir yeni 5. ve son kitabi çıktı hattaBen erkeğim ama her öğle tenefüsü kitabımı kahvemi alıp kütüphaneye çıkarımYeni kitap almam lazım Orhan Abi bana kitap önersene.
Labirent serisine başla ben 2 3 kere mi ne okudum efsanedir yeni 5. ve son kitabi çıktı hattaBen erkeğim ama her öğle tenefüsü kitabımı kahvemi alıp kütüphaneye çıkarımYeni kitap almam lazım Orhan Abi bana kitap önersene.
Yolum düşerse 1 ile 2 sini alayım başlayayım.Labirent serisine başla ben 2 3 kere mi ne okudum efsanedir yeni 5. ve son kitabi çıktı hatta
"Ben erkeğim ama.." nasıl bir başlangıç olm Kitap diyorsun kütüphane diyorsun altı üstü asfşlgksjfdBen erkeğim ama her öğle tenefüsü kitabımı kahvemi alıp kütüphaneye çıkarımYeni kitap almam lazım Orhan Abi bana kitap önersene.
Hm öğlen biraz bakmistim. Het zamanki Boş hayiflanma konusu diyerek kapatmıştımAbi berkin çöp'e attı oraya bi bak en son eklenen konu işte motor haberleri ile ilgili
Yok şey kız demiş ya o tiplerden erkekler de var ben değilim tabi kahvemi alıp kaçıyorum"Ben erkeğim ama.." nasıl bir başlangıç olm Kitap diyorsun kütüphane diyorsun altı üstü asfşlgksjfd
Oh bedava bedava ya saka gibiabi geçmiş olsun, aynı parçaları doğuş grubu kaç liraya verirdi meraktayım bu arada monroe amortisörün tane fiyatının 105 lira olduğunu gören @pulusoglu ndan da yorum bekliyorum
Sakin ol canım kardeşim. Erkekler de okuyabilir bence, hatta yanında kahve bile içebilir. Sakıncası yok yaniYok şey kız demiş ya o tiplerden erkekler de var ben değilim tabi kahvemi alıp kaçıyorum
Nasıl ya? Ben ilk kez az önce @bedirhan. paylaşınca duydum.yav yeter ya vallahi yeter sanatsal değeri yok, popularizmin esiri olmuş bi şarkı sadece bıktım la her yerde herkesten duymaktan...
Gece gölgenin raaaaatına baakyav yeter ya vallahi yeter sanatsal değeri yok, popularizmin esiri olmuş bi şarkı sadece bıktım la her yerde herkesten duymaktan...
Yok ya anlamadınız beni neyseSakin ol canım kardeşim. Erkekler de okuyabilir bence, hatta yanında kahve bile içebilir. Sakıncası yok yani
Hiç bir zaman dönemin popüler şarkılarını dinlemem ya popüler olmadan önce dinlerim,sürekli dinlediğim içinde popüler olana kadar sıkılırım yada eski şarkılardan dinlerim.
soğukken çok yüklendiysen yatak bile sarar dikkat etUzun zamandan sonra matematik çalışınca hararet yaptım