O zaman bu şarkı sana gelsin abiHiç bir zaman dönemin popüler şarkılarını dinlemem ya popüler olmadan önce dinlerim,sürekli dinlediğim içinde popüler olana kadar sıkılırım yada eski şarkılardan dinlerim.
O zaman bu şarkı sana gelsin abiHiç bir zaman dönemin popüler şarkılarını dinlemem ya popüler olmadan önce dinlerim,sürekli dinlediğim içinde popüler olana kadar sıkılırım yada eski şarkılardan dinlerim.
Nasıl anladın ya ben anlamadımEvet anlıyorum
A hayret vallahi nasıl anlamadın zeki çocuga benziyosun amaNasıl anladın ya ben anlamadım
O değilde profildeki foto hangi arabanın içi o imzaya göre anadol mu acaba ?A hayret vallahi nasıl anlamadın zeki çocuga benziyosun ama
Sen anlamazssın hocam başka kapıyaO değilde profildeki foto hangi arabanın içi o imzaya göre anadol mu acaba ?
Hmm merak ettiğim bir resim idi mesajlarınızda ama dediğiniz gibi mesajınızdan hiçbir anlam çıkaramadım , size hayatta mutluluk dilerim.Sen anlamazssın hocam başka kapıya
polemik yaratma
Nasıl ya? Ben ilk kez az önce @bedirhan. paylaşınca duydum.
Hiç bir zaman dönemin popüler şarkılarını dinlemem ya popüler olmadan önce dinlerim,sürekli dinlediğim içinde popüler olana kadar sıkılırım yada eski şarkılardan dinlerim.
Gençleri gömdünabi şanslısın o zaman çok düzgün bi çevren var
Ben öyle türkçe pop felan gençliğimden beri pek dinlemem.Radyo'da denk gelirse bazen mecbur dinlerim.Onun haricinde Rus rap bile dinlerim ama O Herkesin arabasında sabah akşam dinlediği müzikler ilgimi çekmiyorilhan abi benim birazda ex meslek gereği yeni gruplar sanatçılar keşfetme şeysine çoğu ismi popüler olmadan kapma telaşı vardı. o yüzden en iğrenci de en güzeli de elimizden bi şekil geldi geçti. rap müzikten hep uzak durdum ama en nefret ettiğim sanatsal değeri sıfır olan bu tür popülarizme hitap eden şarkılar...
Belki de bu sektörde ex olma sebebim buydu ama olsun, inandığımı yaptım.....
Ben öyle türkçe pop felan gençliğimden beri pek dinlemem.Radyo'da denk gelirse bazen mecbur dinlerim.Onun haricinde Rus rap bile dinlerim ama O Herkesin arabasında sabah akşam dinlediği müzikler ilgimi çekmiyor
Ben öyle türkçe pop felan gençliğimden beri pek dinlemem.Radyo'da denk gelirse bazen mecbur dinlerim.Onun haricinde Rus rap bile dinlerim ama O Herkesin arabasında sabah akşam dinlediği müzikler ilgimi çekmiyor
Gençleri gömdün
Ulan kendi attığım mesaja bakamıyorum, 5 sn sonra ağzım bozuluyor
Vallaha dinliyodumBenim kafa değişiktir 80'ler klasikleride dinlerim bunlarıdaabi kusura bakma da rus rap ne yav asdasdfasdf
Ulan kendi attığım mesaja bakamıyorum, 5 sn sonra ağzım bozuluyor
Vallaha dinliyodumBenim kafa değişiktir 80'ler klasikleride dinlerim bunlarıda