Benim interstellar yarım kalmıştı onu izlemeye gidiyom ben
Zaten o bitene kadar kimse kalmaz burda
Zaten o bitene kadar kimse kalmaz burda
Ben yaparım sıkıntı yokvay arkadaş birileriyle apaçilik yapasım vardı bu gece asdfasfdasdfasdf
Ben yaparım sıkıntı yok
4180 le şuana kadar tanışmışlığım olmadı inşallahta olmaz. Çok basmam şehir içinde ben. Arkadaşlara göre ikinci vitesten yukarı çıkmıyormuşumnaabion başkan yav 4180le aran nasıl
özel mesaj bildirim mailine istinaden foruma uğradım. arz ederim.herkes nereye gidiyor yav daha saat erken
4180 le şuana kadar tanışmışlığım olmadı inşallahta olmaz. Çok basmam şehir içinde ben. Arkadaşlara göre ikinci vitesten yukarı çıkmıyormuşum
özel mesaj bildirim mailine istinaden foruma uğradım. arz ederim.
İnşallah sıkıntı yoktur. Bende bugun yeniyolda direk şeklinde bir şeyin yanından geçerken tırstım bi ama sanırım seksendi oranın hız sınırıvalla bugün bizi yse köprülü kavşak girişinde öpmüş olabilir ama çok değildi hızımız 100le falan gidiyoduk yarın sistemden bakıciğim :
Görmedimaynen yeniyolda sınır 80, paüden dönünce sağda fidanlığın bitiminde ya da kelleci kardeşlerin orda 4180i görmediysen dert etme
Boynerdeki namuslu karıya sesleniyorum iki gömleğe 230 TL verdirdi bana karı da güzeldi canım, değdi yalnız
Görmedim
valla knk garı tutturdu al diye yemin olsun kendisi giydirdi üstümü başımı düzeltti kasaya doğru gönderdi sonra kljdsaşldjkasadam zengin beyler! 2 gömleğe 230 tl veren bizden değildur!
sıkıntı yok o zamansa
valla knk garı tutturdu al diye yemin olsun kendisi giydirdi üstümü başımı düzeltti kasaya doğru gönderdi sonra kljdsaşldjkas
ben de kapitalist bir gencim reis sosyal devlet diye birşey yoooookkk.kapitalizmin esiri olmuşun haberin yok... sen hala kadın personel aldı götürdü falanlar filanlar.....
Hocam üzülme. Onlar hep rol yapıyor, hakiki ağlama deyil onlar.Bu "interstellar" denen filmi 3. kez izledim ya da 2 tam emin değilim.
Her izlediğimde "vay ananı avradını seveyim bu nası bi film ya" diye yaklaşık bi 15dk kendime gelemiyorum.
Kısa saçlı hatunu hiç sevmem ama Brand çok çekici ya.
Ağlarken falan elimi ekrana süresim geliyo ağlama diye ahduahdhahdh.