Günaydın gencler
Sanırım yazın kampüste görmüştüm ama bu olmayabilir plakayı göremedm o gün. Bi tane mavi olması lazım onu da en son sanırım 3 yıl oldu göreli es plakalıydı o. Bide mavi wrx var sanırım ama ona daha denk gelemedim zaten bi kaç günlüğüne geliyorum
Günaydın abiGünaydın gencler
Burda baya yardırdık da ne tarafta oturuyosun, her yerini gezdin mi şehringünaydın hacı emmi
ben 1,5 senedir denizlideyim öncesi bende yok gibi
Günaydın abi
Burda baya yardırdık da ne tarafta oturuyosun, her yerini gezdin mi şehrin
Günaydınlar efemmGünaydın beyler bayanlar çocuklar. (+9 noyan itemi)
Bizim okulda duruyor bu araba.o eyaletlerde çok güzel arabalar var yav....
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...za-4x4-onur-otomotiv-farkiyla-385712981/detay
bu denizlideymiş ben görmedim ama
Haaa o mesele yanee Bende 18 sene bahçelievlerde oturdum adalet parkının orda simdi aile 1200 evlerde. Özledim ya la orayı
Orhan abi bizim Türkiyenin tofaş kuş serileri hakknda bişey sorabilir miyimlan buraya günaydın yazdıktan sonra geri uyumuşum aasuhsaudas telefon çalınca uuyandım
Günaydın beyler bayanlar çocuklar. (+9 noyan itemi)
Bizim okulda duruyor bu araba.
lan buraya günaydın yazdıktan sonra geri uyumuşum aasuhsaudas telefon çalınca uuyandım
https://www.otopark.com/forum/threads/otopark-com-denizli.252/ Burdan konuşur ayarlarız.2nci dönem bi buluşma falan ayarlıcaz üniversitede okuyan arkadaşlarla vs haberleşelim buralarda olursan kop gel
sor bakayım evladımOrhan abi bizim Türkiyenin tofaş kuş serileri hakknda bişey sorabilir miyim
Gel gel airli civicimiz, pıstırılmış civiclerimiz var. İkinci öğretimlerin geldiği saatte gelirsen o zaman araba popülasyonu bmw mercedese dönüyorne zamandır gelmiyorum kampüse bi ara geliyim o zaman
Şimdi şahin doğan kartal falan hepsi birbirinin aynısı dimi. Ama doğan şahinden falan daha lüks yani bi üst segment diye geçiyo ama hepsi aynı. Düşünsene ford fiesta focus ve mondeo üçü birbirinin aynısı ya da corsa astra insignia ahahahah abi çok saçma değil misor bakayım evladım
hayır değilŞimdi şahin doğan kartal falan hepsi birbirinin aynısı dimi. Ama doğan şahinden falan daha lüks yani bi üst segment diye geçiyo ama hepsi aynı. Düşünsene ford fiesta focus ve mondeo üçü birbirinin aynısı ya da corsa astra insignia ahahahah abi çok saçma değil mi
Nasıl değil hepsi aynı kasa mı olsun ?hayır değil
günaydın. göz çapağını ekmeğin arasına sürüp çay ile birlikte yiyeyim.hayır değil