@alfhonso reis yolu çiftlemişler soldakiler qatar sağdaki emirates önceden tek şeritti burası çiftlemişler artık
aynen belli var bi cinslikAraba komple boyalı. Kaplama değil, boya. Kaplama olsa kaput kilit aksamının oralara kimse uğraşmazdı. Hatta içeride eski rengiyle uyumlu trim kaplamaları hala duruyor. Özensiz bir kullancı belli. Kısa süreliğine özenip gazlamak için almış, şimdi de satıyor muhtemelen. Uzak durulası geldi.
duble havayolu yapmış konami@alfhonso reis yolu çiftlemişler soldakiler qatar sağdaki emirates önceden tek şeritti burası çiftlemişler artık
Ekli dosyayı görüntüle 3421
eyvallah,şaraptaydık : pafiyet olsun ne içtin ?
Abi buna nerden bakıyosun biz de bakabilir miyiz yoksa dispeçırlara mı özel@alfhonso reis yolu çiftlemişler soldakiler qatar sağdaki emirates önceden tek şeritti burası çiftlemişler artık
Ekli dosyayı görüntüle 3421
Yok be flightradar24 denen site var ordan bakiyosun Mobilde uygulaması da varAbi buna nerden bakıyosun biz de bakabilir miyiz yoksa dispeçırlara mı özel
Araba neydi laBabam arabayı satacakmis çok üzgünüm aglayacam yemin ediyom
1998 Accent taa 2006 da almıştık babam 2 yıl kullanır satarım diye almış hala bizde tam ehliyeti aldım adam arabayı satıyor.Araba neydi la
Bi accent era 1.5 crdi çeksin altına daha iyi işte1998 Accent taa 2006 da almıştık babam 2 yıl kullanır satarım diye almış hala bizde tam ehliyeti aldım adam arabayı satıyor.
Yok be durum çok farklı yenisi eskisini aratmaz da ne bileyim bütün çocukluğum bu arabayla geçti benim bi bağ var değişik.Bi accent era 1.5 crdi çeksin altına daha iyi işte
Peşin para 180 Liraya rahat bırakır ama 2.El bir skoda'Ya ciddi rakamlar işte..Ama araba Çok dolu,4 Çeker 190 Ps dizeldüz hesap 200 yapsınlar.
Abi yine çok.... Skoda markasına hele de bu full superbe laf edemem ama 186bin...Peşin para 180 Liraya rahat bırakır ama 2.El bir skoda'Ya ciddi rakamlar işte..Ama araba Çok dolu,4 Çeker 190 Ps dizel
Aslında çok gibi ama Aynı kombinasyon Passat 220-230 Bin lirayı buluyor.Hatta bu kadar dolu olmuyor ve 4 Çeker yok.Abi yine çok.... Skoda markasına hele de bu full superbe laf edemem ama 186bin...
O duyguyu çok iyi bilirim. Bizde 96 ilk uzay kasa vectra b vardı ehliyeti aldığım gün sattı arabayı. Ama nasıl sinir olmuştum arabayı sattı diye. Ama yerine daha iyisi gelirse üzülecek bişey yok. Tamam güzel anılar var ama yerine yenileri geliyor Şimdi a4 aldı 1 buçuk aydır bende 1 ay daha duracak sonra bi ara yine çalar gelirim1998 Accent taa 2006 da almıştık babam 2 yıl kullanır satarım diye almış hala bizde tam ehliyeti aldım adam arabayı satıyor.