Gel gel airli civicimiz, pıstırılmış civiclerimiz var. İkinci öğretimlerin geldiği saatte gelirsen o zaman araba popülasyonu bmw mercedese dönüyor![]()
hahahahah sonra rektör girişleri ücretli yapınca auuuuu

Gel gel airli civicimiz, pıstırılmış civiclerimiz var. İkinci öğretimlerin geldiği saatte gelirsen o zaman araba popülasyonu bmw mercedese dönüyor![]()
senin ben hayal gücünü bilinç altını fantezi dünyanı seveyimgünaydın. göz çapağını ekmeğin arasına sürüp çay ile birlikte yiyeyim.
aushdasuduash ya yasin sabah sabah niye bunları düşünüyosun git kahvaltnı yapsanaNasıl değil hepsi aynı kasa mı olsun ?
Yapcam da annem daha yeni uyandı bu nasıl anne. Dicem şimdi sen nasıl annesin çocuğundan geç kalkıyon aç bırakıyon cehenneme gitceksin diye vicdan yaparsenin ben hayal gücünü bilinç altını fantezi dünyanı seveyim
aushdasuduash ya yasin sabah sabah niye bunları düşünüyosun git kahvaltnı yapsana
Yapcam da annem daha yeni uyandı bu nasıl anne. Dicem şimdi sen nasıl annesin çocuğundan geç kalkıyon aç bırakıyon cehenneme gitceksin diye vicdan yapar![]()
baştan aşağı sev beni orhannnnnnnsenin ben hayal gücünü bilinç altını fantezi dünyanı seveyim
kalk sen hazırla olm annene kahvaltı nolcakYapcam da annem daha yeni uyandı bu nasıl anne. Dicem şimdi sen nasıl annesin çocuğundan geç kalkıyon aç bırakıyon cehenneme gitceksin diye vicdan yapar![]()
ya sabah sabah bi söktür git nolur
söktürdüm gel dikkk orhanımmya sabah sabah bi söktür git nolur
AhhahahsjaflşfdljajahaJjdb
Palioyla gidenlerden almasa olur hanihahahahah sonra rektör girişleri ücretli yapınca auuuuu![]()
O değil sınavdan sınava geldiğimi hatırladım öğleden sonra gine kampüsteyim
![]()
Abi bu nasıl bir şey niye gözleri dışarda bu kedilerin ulan doğanın kanunu bu işte gördünüz mü hayvanların bile gözü dışardabeyler bu kedilerin mart ayı hikayesi külliyen yalan, bahçede 4 tane kedim var 2si erkek 2si dişi, erkeklerden biri 2 haftadır ortalarda yok, diğerini yan sitedeki bi kediyi kıstırırken görmüş babam. Dişilerin çevresindede baya iri kıyım 3 erkek kedi dolaşıyor hangi mahalleden geldikleri meçhul![]()
Onlara her ay martbeyler bu kedilerin mart ayı hikayesi külliyen yalan, bahçede 4 tane kedim var 2si erkek 2si dişi, erkeklerden biri 2 haftadır ortalarda yok, diğerini yan sitedeki bi kediyi kıstırırken görmüş babam. Dişilerin çevresindede baya iri kıyım 3 erkek kedi dolaşıyor hangi mahalleden geldikleri meçhul![]()
kendi aç gözlülüğünü kedilerin üzerine yıkmaya çalışmaAbi bu nasıl bir şey niye gözleri dışarda bu kedilerin ulan doğanın kanunu bu işte gördünüz mü hayvanların bile gözü dışarda
Onlara her ay mart![]()
Abi demek ki aşık değillermiş ne diyim seven adam böyle yapmaz sen o kedilerle arana mesafe koy bencekendi aç gözlülüğünü kedilerin üzerine yıkmaya çalışma
harbiden öyle yavama bu ara net bişiler var baya çıldırmış haldeler dişilerden birini balkona getirmiş babam aşağıda bi tane kedi bekliyo şuan
![]()
Abi demek ki aşık değillermiş ne diyim seven adam böyle yapmaz sen o kedilerle arana mesafe koy bence![]()
Nasılsınız bugün![]()
Yuvarlanıp gidiyoruzda şu matematikçi canımı sıktı, hem kırılınca dersten çıkmama izin vermedi şimdide ortlamamı düşürmüşvalla öğleden sonra sınav olmasa daha iyi olabilirdim. Sen nassın esas