Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel gel airli civicimiz, pıstırılmış civiclerimiz var. İkinci öğretimlerin geldiği saatte gelirsen o zaman araba popülasyonu bmw mercedese dönüyor:D

hahahahah sonra rektör girişleri ücretli yapınca auuuuu :D :D O değil sınavdan sınava geldiğimi hatırladım öğleden sonra gine kampüsteyim :D

senin ben hayal gücünü bilinç altını fantezi dünyanı seveyim
baştan aşağı sev beni orhannnnnnn :D :D :D
upload_2017-1-14_11-7-55.png

beyler bu kedilerin mart ayı hikayesi külliyen yalan, bahçede 4 tane kedim var 2si erkek 2si dişi, erkeklerden biri 2 haftadır ortalarda yok, diğerini yan sitedeki bi kediyi kıstırırken görmüş babam. Dişilerin çevresindede baya iri kıyım 3 erkek kedi dolaşıyor hangi mahalleden geldikleri meçhul :D

beyler bu kedilerin mart ayı hikayesi külliyen yalan, bahçede 4 tane kedim var 2si erkek 2si dişi, erkeklerden biri 2 haftadır ortalarda yok, diğerini yan sitedeki bi kediyi kıstırırken görmüş babam. Dişilerin çevresindede baya iri kıyım 3 erkek kedi dolaşıyor hangi mahalleden geldikleri meçhul :D
Abi bu nasıl bir şey niye gözleri dışarda bu kedilerin ulan doğanın kanunu bu işte gördünüz mü hayvanların bile gözü dışarda

Onlara her ay mart :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...