Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla forum böbreksiz dolu hemen cevap verirler :D
Merak ettm bak :D
Ben özellikleri yazayım; Böbrek 1995 yılında 6. aydan sonaki üretim makyajlı olan model. Sigara içilmiştir. Yaşına göre diridir yumruk ve tekme darbesi almamıştır. Düzenli olarak sıvı değişimleri yapılmış olup klor oranı yüksek çeşme suyu ile beslenmiş böbreklerle karıştırmayın. Sigara ve alkol takıntısı olanlar aramasın. Ölücüler uzak dursun. Saçma sapan tekliflerde bulunmayın kalbinizi kırarım. Ameliyat masasında az da olsa pazarlık vardır. :D :D

Merak ettm bak :D
Ben özellikleri yazayım; Böbrek 1995 yılında 6. aydan sonaki üretim makyajlı olan model. Sigara içilmiştir. Yaşına göre diridir yumruk ve tekme darbesi almamıştır. Düzenli olarak sıvı değişimleri yapılmış olup klor oranı yüksek çeşme suyu ile beslenmiş böbreklerle karıştırmayın. Sigara ve alkol takıntısı olanlar aramasın. Ölücüler uzak dursun. Saçma sapan tekliflerde bulunmayın kalbinizi kırarım. Ameliyat masasında az da olsa pazarlık vardır. :D :D
Kalp karaciger dalakla teklif etmeyin takas yoktur:D

Hocam Accessport arabanın resimlerine bakarsan kol dayamanın hemen önüne sabitledikleri cep telefonuna, hatta mp4 player'a benzer cihaz. Bir Tuning firmasının aksesuarı.
Ne işe yarıyor dersen, temelde arabanın beynine erişim sağlayan bir arayüz. Forumda son günlerde denk gelmişsindir, OBD2 portundan bluetooth ile telefona veri aktarımı sağlayan cihazlar, telefondan arabanın kendi ölçebildiği her değere erişim sağlayan programlar filan var. En başta bunları yapabiliyor. Hata kodlarını da siliniyor.
Asıl bombalarına gelirsek, arabaya bildiğin yazılım atabiliyorsun :) PC'ye bağlayıp bu Accessport'un üreticisinin internet sitesinden bu cihaza indiriyorsun, cihazla da arabaya yüklüyorsun. Bunun dışında hani VW'lerde filan gizli menüler vardır, arabanın ıvır zıvır ayarları yapılır. O tarz ince ayarlar yapılabiliyor. Hava/yakıt karışım oranları, Launch Control, çekiş kontrol, lastik basınç sensörü ayarları, muhtemelen ESP'nin filan ayarları da yapılıyor. Motor çalışır durumdayken yazılımı değiştirebilmek mümkün.
Dr. E.C.U. ya gidip yazılım attırma, chip tuning tarzı uygulamaları sürücünün elinin altına getiren, modifiyeciyi şımartan güzel bir aksesuar :)
vallahi ansiklopedik bilgi yazmışsın teşekkürler kafamda oturdu şimdi :D efsane aletmiş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasina-honda-civic-384778677/detay
Beyler bu arabanın fiyatı bana çok uygun geldi, fotoğrafları incelerken 5nci fotoğrafa aklım takıldı, araba kırmızı ama kaput içinde yeşil mi mavi mi çözemediğim bi renk var

:oops::eek:
Araba komple boyalı. Kaplama değil, boya. Kaplama olsa kaput kilit aksamının oralara kimse uğraşmazdı. Hatta içeride eski rengiyle uyumlu trim kaplamaları hala duruyor. :) Özensiz bir kullancı belli. Kısa süreliğine özenip gazlamak için almış, şimdi de satıyor muhtemelen. Uzak durulası geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...