Yuvarlanıp gidiyoruzda şu matematikçi canımı sıktı, hem kırılınca dersten çıkmama izin vermedi şimdide ortlamamı düşürmüş kesin sadece kırık olduğunu ve okuldan kaçtığımı sanıyor
Ase
evde kalmışlığına veriyorum malum gelgitleri oluyoradres göster aldıralım evinden asdfaf
Komple boyalı galibahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasina-honda-civic-384778677/detay
Beyler bu arabanın fiyatı bana çok uygun geldi, fotoğrafları incelerken 5nci fotoğrafa aklım takıldı, araba kırmızı ama kaput içinde yeşil mi mavi mi çözemediğim bi renk var
İnsallah denk gelirse mutlaka gelirim hic olmadı yıkama partisi yaparız2nci dönem bi buluşma falan ayarlıcaz üniversitede okuyan arkadaşlarla vs haberleşelim buralarda olursan kop gel
Panpalar bi bobrek kac papel ediyodu piyasayı bilen varmı1 milyon dolarlık konut alan yabancıya vatandaşlık veriliyormuş artık. Türkiyede 2-3 milyonluk yatırım yapana da verilecekmiş
Kaplama da olabilir ya da rengini değiştirmiş kesin ruhsata işli de değildirhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasina-honda-civic-384778677/detay
Beyler bu arabanın fiyatı bana çok uygun geldi, fotoğrafları incelerken 5nci fotoğrafa aklım takıldı, araba kırmızı ama kaput içinde yeşil mi mavi mi çözemediğim bi renk var
Valla forum böbreksiz dolu hemen cevap verirlerPanpalar bi bobrek kac papel ediyodu piyasayı bilen varmı
Merak ettm bakValla forum böbreksiz dolu hemen cevap verirler
Kalp karaciger dalakla teklif etmeyin takas yokturMerak ettm bak
Ben özellikleri yazayım; Böbrek 1995 yılında 6. aydan sonaki üretim makyajlı olan model. Sigara içilmiştir. Yaşına göre diridir yumruk ve tekme darbesi almamıştır. Düzenli olarak sıvı değişimleri yapılmış olup klor oranı yüksek çeşme suyu ile beslenmiş böbreklerle karıştırmayın. Sigara ve alkol takıntısı olanlar aramasın. Ölücüler uzak dursun. Saçma sapan tekliflerde bulunmayın kalbinizi kırarım. Ameliyat masasında az da olsa pazarlık vardır.
Ne demek supra ne yea Abiiii tamam belki uçuk kaçık bi asaleti yok efsane olması yeter ama dimiAraba dediğin asaletli olacak supra ne yaaa
Ulan sen arabayı değil kızları izlemişsindir burda supraya muhalefet mi oluyon bi deAraba dediğin asaletli olacak supra ne yaaa
vallahi ansiklopedik bilgi yazmışsın teşekkürler kafamda oturdu şimdi efsane aletmişHocam Accessport arabanın resimlerine bakarsan kol dayamanın hemen önüne sabitledikleri cep telefonuna, hatta mp4 player'a benzer cihaz. Bir Tuning firmasının aksesuarı.
Ne işe yarıyor dersen, temelde arabanın beynine erişim sağlayan bir arayüz. Forumda son günlerde denk gelmişsindir, OBD2 portundan bluetooth ile telefona veri aktarımı sağlayan cihazlar, telefondan arabanın kendi ölçebildiği her değere erişim sağlayan programlar filan var. En başta bunları yapabiliyor. Hata kodlarını da siliniyor.
Asıl bombalarına gelirsek, arabaya bildiğin yazılım atabiliyorsun PC'ye bağlayıp bu Accessport'un üreticisinin internet sitesinden bu cihaza indiriyorsun, cihazla da arabaya yüklüyorsun. Bunun dışında hani VW'lerde filan gizli menüler vardır, arabanın ıvır zıvır ayarları yapılır. O tarz ince ayarlar yapılabiliyor. Hava/yakıt karışım oranları, Launch Control, çekiş kontrol, lastik basınç sensörü ayarları, muhtemelen ESP'nin filan ayarları da yapılıyor. Motor çalışır durumdayken yazılımı değiştirebilmek mümkün.
Dr. E.C.U. ya gidip yazılım attırma, chip tuning tarzı uygulamaları sürücünün elinin altına getiren, modifiyeciyi şımartan güzel bir aksesuar
afiyet olsun ne içtin ?Aynı ben de. gece öküz gibi içtim bi de 3te yattım.
o eyaletlerde çok güzel arabalar var yav....
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...za-4x4-onur-otomotiv-farkiyla-385712981/detay
bu denizlideymiş ben görmedim ama
Araba komple boyalı. Kaplama değil, boya. Kaplama olsa kaput kilit aksamının oralara kimse uğraşmazdı. Hatta içeride eski rengiyle uyumlu trim kaplamaları hala duruyor. Özensiz bir kullancı belli. Kısa süreliğine özenip gazlamak için almış, şimdi de satıyor muhtemelen. Uzak durulası geldi.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasina-honda-civic-384778677/detay