Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Transit falan ezmeyin o Transitlerle kalkışta düzde falan saplarım çoğuna ben. :D :D
modifiye-hyundai-accent-era-6.jpg

@gtepro @DuzboruDownpipe gençler siz ne yaptınız ya siz hayırdır. Forumda böyle olmuyor. Kendinize gelin. Tamam alinin kendi görüşüdür passata paspas der geçer. Burada görüşünü belirtmiş kendi tercihidir saygı duyarım. Ceyhun sende paspas denildi diye fazla alınmış. İnsanın sahip olduğu bir şeyin kötülenmesi de rahatsız eder. Benim babamında b8 passatı var. Ben alıştım artık alinin paspas demelerine. Bende başta boş yapma ali filan diyordum ama geçti gitti konu. Artık dediğinde takmıyorum. Aliye de ben boşuna gizli vagcı demiyorum. Adam kimliğini saklamaya çalışıyor. Uğraşsın dursun. Ki buradaki konunun uzamasının sebebi grupta alinin ceyhuna çok fazla takılması. Belli ki ali de her seferinde bu takılma hareketlerinden dolayı ceyhunun sabrını taşırmış. Ceyhun da grupta değil burada forumda patlamış aliye. Sonuç olarak ikinizde suçlusunuz. Burada aranızda haklı yok beyler. İkinizi de tanıyan biri olarak söylüyorum tamamen gereksiz takışmanız olmuş Zaten kesmişsiniz. Daha da fazla uzatmayın zaten.

Valla bir kaç yıl önce İzmir-Kocaeli seferini yaparken bir tane "açık kasa" Transit'in arkasına yapıştım, geçemedim. Focus Mk2,5 1.6 benzinliyle arkasına takıldım. 160-170 civarı hızdan hiç düşmeden yarım saat gitti manyağın biri. Akhisar - Susurluk arasında viraj miraj dinlemeden gazı dipleyip yardırmıştı. O gün Transit'lerden korktum. Adamı geçememiş olmama rağmen altımdaki arabanın sahibi beni tebrik etti o derece gidiyor :)
Transitler deli makina valla bizim servisten biliyorum:)

@Samed M. Panpa Vito 119CDI çok deli araba öyle böyle değil, ruhsata da hususi radar derdin yok. 0-100 9sn civarı ki bir mininüs için deli yürüyor. 230 gören arkadaşım var alıp keyifle kullanıp sıkıntı yaşamadan sattılar bence bir bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...