Aga Transit falan ezmeyin o Transitlerle kalkışta düzde falan saplarım çoğuna ben.
Aga Transit falan ezmeyin o Transitlerle kalkışta düzde falan saplarım çoğuna ben.
Transitler deli makina valla bizim servisten biliyorumValla bir kaç yıl önce İzmir-Kocaeli seferini yaparken bir tane "açık kasa" Transit'in arkasına yapıştım, geçemedim. Focus Mk2,5 1.6 benzinliyle arkasına takıldım. 160-170 civarı hızdan hiç düşmeden yarım saat gitti manyağın biri. Akhisar - Susurluk arasında viraj miraj dinlemeden gazı dipleyip yardırmıştı. O gün Transit'lerden korktum. Adamı geçememiş olmama rağmen altımdaki arabanın sahibi beni tebrik etti o derece gidiyor
Çokzel aşık oldum glbaPanzehiri burada
Ekli dosyayı görüntüle 3433
Niyetin ciddiyse "Varsa şekliniz, Rize'ye bekleriz" derler kardeş.Çokzel aşık oldum glba
Golf'ü de böyle yapçam basçam Vossen takçam dıp tıs dıp tıs gezçemNiyetin ciddiyse "Varsa şekliniz, Rize'ye bekleriz" derler kardeş.
sabrinin gol atmasına şaşırmışsındır reis olur böyle şeylerUlan nargile icelim diye evdem çıktım kendimi gs maçını izlerken buldum
İyi de abi ben fenerliyim ya
Yok bee cafeye girdigimde 74. dakikaydı attığını görmedimsabrinin gol atmasına şaşırmışsındır reis olur böyle şeyler
nargileyi neli içiyosun cnm çekti deYok bee cafeye girdigimde 74. dakikaydı attığını görmedim
06 MJU 06 plakayı arat Panzehirin formulü buTekrar zehirliyorum
sen istedin reis özel silahımı kullanmak zorundayım06 MJU 06 plakayı arat Panzehirin formulü bu
Ekli dosyayı görüntüle 3434
Ekli dosyayı görüntüle 3435
Şeytan diyor ascona'yı gırtlak doldur ver bunların eline..Ama ciddi para ve işçilik istiyor06 MJU 06 plakayı arat Panzehirin formulü bu
Caravelle'nin uygun olmasının nedeni ticari geçmesi diyebiliriz o zaman.@Samed M. Panpa Vito 119CDI çok deli araba öyle böyle değil, ruhsata da hususi radar derdin yok. 0-100 9sn civarı ki bir mininüs için deli yürüyor. 230 gören arkadaşım var alıp keyifle kullanıp sıkıntı yaşamadan sattılar bence bir bak
Konu Tofaşk ise kral 34 Um 3933 Şaka bir yana ne tesisat var ya06 MJU 06 plakayı arat Panzehirin formulü bu
laaa kornoya basınca selllektörrr yapıyo çok hoşuma gittiKonu Tofaşk ise kral 34 Um 3933 Şaka bir yana ne tesisat var ya
Yalnız ortam efsane değil yas Bulunmak görmek isterdim...