Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlhan baba, dayı, ağa diyeceksiniz bundan sonra.
İlhan baba vur emrini ver. Bak zor tutuyorum bizim yiğitleri...
1369387178_88_461faef278e22a63440c4c76172023ad_k.jpg
hahahajsajhsajljkas

Bak hocam işte çok ihtiyaç duyulursa LPG taktırılacak motor budur. :) LPG'ye forumda en çok sallayan adam olarak söylüyorum. Ha ben olsam taktırmadan gezerim o ayrı... ölümsüz arabalardan... Büyük bir falsosu yoksa yakışır.

Edit: Alıcı gözle de baktım şimdi. Genel olarak boya orijinal. Ama yine de ön çamurluklarla (özellikle sağdan şüpheliyim) kapıların boyalarına bir bakmakta fayda var. Geri kalanı yılının getirdiği çiziklerle dolu. Makbuldür :). Bir de kapı içi döşemeleri klasik kumaş döşeme handikapını yaşıyor, kumaş bölgelerde deformasyon var. Döşemeciler toparlayabilir mi sormak gerek. Geri kalan havalandırma ızgarası, direksiyon derisi filan keyfinize göre istendiği zaman toparlaması kolay şeyler. :) Ben beğendim valla...

2. Edit: Oha. O fiyat ne öyle ohhaa. Boşver hocam bırak bırak gel bizim arabayı al 2010 model oha...

Son düzenleme:
Bak hocam işte çok ihtiyaç duyulursa LPG taktırılacak motor budur. :) LPG'ye forumda en çok sallayan adam olarak söylüyorum. Ha ben olsam taktırmadan gezerim o ayrı... ölümsüz arabalardan... Büyük bir falsosu yoksa yakışır.
Bende LPG'ye çok sallıyorum hocam taktırmayacağımda zaten.1 Lira yakan arabaya binsem yine taktırmam.Zararındanda değil sevmedim,sevemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...