Polisler beni çevirmeye cesaret edemiyor Ascona ile gangster mod takılıyoruz.Camı aralıyorum direk devam et..Ekli dosyayı görüntüle 3448
Polisler beni çevirmeye cesaret edemiyor Ascona ile gangster mod takılıyoruz.Camı aralıyorum direk devam et..Ekli dosyayı görüntüle 3448
Aynen ben incelememiştim.Testini izledim varmış.Ama Kaç bir gözü kaç tane pompalı alıyor onu söylemedi and o konuda kırgınım@ilhan55 abi sana connect alalım arkadaki paspasın altında bile göz var at oraya silahları assbsbs s
Kardeşim illa sıktıralım mı hayırdır yani mermiden hızlı koşan olmadı daha en kralının ederi 50Kr.
Kolun nasıl Mokka dan sonra? Agrın devam ediy mi?Mrb sev varmı
Hocam şasi som altın herhalde. O fiyat yüzünden bir daha düzenledim mesajıBende LPG'ye çok sallıyorum hocam taktırmayacağımda zaten.1 Lira yakan arabaya binsem yine taktırmam.Zararındanda değil sevmedim,sevemiyorum.
Yok geçti ama kırık oynamaya başladı sankiKolun nasıl Mokka dan sonra? Agrın devam ediy mi?
Kardeşim illa sıktıralım mı hayırdır yani mermiden hızlı koşan olmadı daha en kralının ederi 50Kr.
Ekli dosyayı görüntüle 3449
@ilhan55 bu seferlik affediver yaptı bir cahillik
Valla buralarda(karadeniz)vosvoslar özellikle eski bora'lar passat'lar çok seviliyor hocam fiyatları hep böyle ama ben içime sinerse 30'a kapatırım onu benHocam şasi som altın herhalde. O fiyat yüzünden bir daha düzenledim mesajı
Lpg olmasa şunu düşünürdüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-model-zirhli-7.40-il-orjinal-383732785/detay
Başka motorlu versiyonu yokki 2.3 felan çok az@ilhan55 abi bu arabalar çok iyi de 1,6 bu kasaya az geliyor diye düşünüyorum
Başka motorlu versiyonu yokki 2.3 felan çok az
Yakışır reyis Süleyman Çakır gibi dolanırsınLpg olmasa şunu düşünürdüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-model-zirhli-7.40-il-orjinal-383732785/detay
Eşşek kadar Lpg takmış bagaja hıyarlar..Bagaj daralıyor 4-5 taneden fazla pompalı atamıyoruz bagaja..Yakışır reyis Süleyman Çakır gibi dolanırsın
Onda da vardı bundan hey gidi Kurtlar Vadisi
Eşşek kadar Lpg bagaja hıyarlar..Bagaj daralıyor 4-5 taneden fazla pompalı atamıyoruz bagaja..