Eşşek kadar Lpg takmış bagaja hıyarlar..Bagaj daralıyor 4-5 taneden fazla pompalı atamıyoruz bagaja..
heya bizim taunusa aldığımızda ilk tüpü biz taktırdık. Babam gitti 60 litrelik tüp taktırdı bagajın arkası komple lpg tankı
Eşşek kadar Lpg takmış bagaja hıyarlar..Bagaj daralıyor 4-5 taneden fazla pompalı atamıyoruz bagaja..
İyi fikir dur ben düşüneyim onu..
Sen iki tane şu silahtan çeksen yeter kalanları bizim siyah X5'e koyarız onu dizel alırsın sıkıntı olursa indiririz.
Bizim buralarda da öyle arabaya zırh şart tabii... Bizim köylüyü İzmit'in göbeğinde kafadan keleşle nalladılar zamanında.Lpg olmasa şunu düşünürdüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-model-zirhli-7.40-il-orjinal-383732785/detay
23-25 98-2000 model Megane 1 Satıyorlar hocam.Piyasayı bellemişler.Geçenlerde Otomatik Highline Bora buldum sunroof'lu deri koltuklu..39 500 İstedi elemanAbboowww.... Ne jenerasyonmuş be. Hani iyidir alınır dedim de, 10 yıl daha gençmiş gibi de piyasası olmaz ki...
Ekli dosyayı görüntüle 3452
Çok piyasalı diye 23-25 diye düşündüm :S
Satan ya hesap kitap bilmiyor, ya hiç dayak yememiş... Bu kadar da "suyu" çıkarılmaz.23-25 98-2000 model Megane 1 Satıyorlar hocam.Piyasayı bellemişler.Geçenlerde Otomatik Highline Bora buldum sunroof'lu deri koltuklu..39 500 İstedi eleman
Abi hb e120 corolla alsana@berkertekin abi bu boraların temizlerinde fiyatlar böyle, bu akşam bahsigeçen arkadaşımın babasında da 2004 var benzin lpg, 105binde araba ve 2nci sahipleri. bi tane kazası var sağ kapıdan starex daldı yan yoldan eskişehirde, kapı dış sacı değişti. arabaya galeriler 28 29 veriyor
@ilhan55 abi bu arabalar çok iyi de 1,6 bu kasaya az geliyor diye düşünüyorum
Kardeşim hacı hoca paylaşıp durma yamulcan yavHer tesbih sallayan mafya olsaydı, imamlar mafya babası olurdu...
Aman hocam imam falan tehlikeli içeri alırlar sonraHer tesbih sallayan mafya olsaydı, imamlar mafya babası olurdu...
Her tesbih sallayan mafya olsaydı, imamlar mafya babası olurdu...
Her tesbih sallayan mafya olsaydı, imamlar mafya babası olurdu...
Kardeşim hacı hoca paylaşıp durma yamulcan yav
Kardeşim hacı hoca paylaşıp durma yamulcan yav
Aman hocam imam falan tehlikeli içeri alırlar sonra
yok yaw içeri almazlar dimi ben seviyom ki tüm imamları sabah akşam ezan okusunlar dinlerim :d
Abi hb e120 corolla alsana
Bize gelmez yasinim.İdareten alacam zaten.Küçük araba sevmim ben.Abi hb e120 corolla alsana
Üstad bu tarz lüks ama eski arabaların çoğu istanbuldan konyaya götürmez diye duydum yani yıpranmış araba olduğu için sıkıntısı çok