Günaydın beyler
@alfhonso reis sınav kaçta?
sabah seansını hüplettim 2de 2nci seans var
Günaydın beyler
@alfhonso reis sınav kaçta?
@Berkinka berkin hocam forumda ehliyetsiz trafiğe çıkan ve polise rüşvet vermeyi planlayan arkadaşlar var bunun ban sebebi olabilitesine de bir bakmak lazım. Hayır forumdan kimsenin de polise haber verip şikayette bulunmadığına şükretmesi gerekirken aksine kendilerine yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyip nasihat veren forum insanlarıyla dalga geçmesi de ayrı bir durum.@Berkinka kadinin vajinasi gozukuyor forum bu halde mi ? Bu ban sebebi degilse yer konun icine atayim 2-3 tane ? Gerekenin yapilmasini istiyorum
İyi hadi bakalımsabah seansını hüplettim 2de 2nci seans var
Beyin bedavasabah seansını hüplettim 2de 2nci seans var
Açıklanmadı daha abi heyecanla bekliyorum@Yasin Aygun senim sınavlar noldu? ort nr durumda,?
@Yasin Aygun senim sınavlar noldu? ort nr durumda,?
Açıklanmadı daha abi heyecanla bekliyorum
Haklı olm kan yapar domatisss
Beyler
Haklı olm kan yapar domatisss
Rizeli kim burdaNiyetin ciddiyse "Varsa şekliniz, Rize'ye bekleriz" derler kardeş.
Rizeli kim burda
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın ahali
Haahahah connect le bana yarım saat )aha artvin rize kapışması ))
bence aymadı
Haahahah connect le bana yarım saat )
Ahahaha ardeşende her evin altında silah yapıyolar bizim burda ne silahlar var vahşi doğa kosullarından dolayı herkeste var biseler [emoji6]Bişi sorcam sizin bölgede her evin altında neden cephanelik var ARdeşendeki fabrikadan ötürü değil heralde
bizde de var. Domuz avına çıkıyozAhahaha ardeşende her evin altında silah yapıyolar bizim burda ne silahlar var vahşi doğa kosullarından dolayı herkeste var biseler [emoji6]
Ahahaha ardeşende her evin altında silah yapıyolar bizim burda ne silahlar var vahşi doğa kosullarından dolayı herkeste var biseler [emoji6]