Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4d914f670686a417cc7ea29f370fec6d.jpg

Haziranin ilk haftası arhavi yaylaları norveç olsa begenirdiniz ama arhavi :)))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahahahah çok iyi, https://www.otopark.com/forum/threads/arabanızın-fotoğrafları.2726/page-10

buraya da şutla :D :D :D

edit: Haziranın ilk haftası mı dedin ? :eek::eek::eek::oops::oops::oops:o_Oo_Oo_O

hahahahah çok iyi, https://www.otopark.com/forum/threads/arabanızın-fotoğrafları.2726/page-10

edit: Haziranın ilk haftası mı dedin ? :eek::eek::eek::oops::oops::oops:o_Oo_Oo_O
Em

Fotografi 23 haziranda paylasmisim tahminen 16 haziran falandı ciktigimizda :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu segmentte arac alacak olsam baya dusunulebılır bır arac olmus peugeot. belkıde ılk defa adamlar yapmış dedım.

1 4x4 yok,
2 fiyat pahalı
3 videoda bizimkilerinde söylediği gibi bu araba genç kitleye hitap ediyor, babam sevmez. kaldı ki sırf bunu dedikleri için bi kere daha yaşlandığımı hissettim çünkü bana da çok şekilli afilli geldi o_O:oops::eek::confused::cool::p:D:D:D:D:D:D

Leon 1.2 tsi alan taksici arkadaşımın durağındaki bir abi 0 sportage almış atmosferik lpgli. Bagajı bana küçük geldi fakat içi falan geniş. Arabanın ön görünüşünü beğenmedim ayrıca atmosferik de turboyla aynı yakıyor
Araçta cam tavan var mı ben hep görüyorum buralarda.

1 4x4 yok,
2 fiyat pahalı
3 videoda bizimkilerinde söylediği gibi bu araba genç kitleye hitap ediyor, babam sevmez. kaldı ki sırf bunu dedikleri için bi kere daha yaşlandığımı hissettim çünkü bana da çok şekilli afilli geldi o_O:oops::eek::confused::cool::p:D:D:D:D:D:D
Bir eksisi de o kadar paraya torsiyonu hissettirmesi.

1 4x4 yok,
2 fiyat pahalı
1-)4*4 olmasa bıle kımsenın bu aracla defender ın sokulan yerlere gırecegını sanmıyorum zaten testtede bunun eksıklıgınden yakınmadılar 2-) fiyatı donanıma ıc mekana gore segmentıne gore su dıger markalara gore normal hatta ucuz geldı.ha bu paralar tabıkı verılmemelı ama gunumuz fıyatlarına gore bu
3-) evet bıraz genc ısı
4-) ceyhun demıs torsıyon dıye ama onlarda rezalet olmadıgını soledıler eksı arandıgında ortaya cıkan durum zaten c segmentı degıl bu . ben sevdım ya galıba ılk defa bır peugeot u sevdım tıpınıde sevdım ıc mekanıda sevdım donanımıda sevdım . mazda cx5 yerıne bu alınabılır gıbı geldı ya

1-)4*4 olmasa bıle kımsenın bu aracla defender ın sokulan yerlere gırecegını sanmıyorum zaten testtede bunun eksıklıgınden yakınmadılar 2-) fiyatı donanıma ıc mekana gore segmentıne gore su dıger markalara gore normal hatta ucuz geldı.ha bu paralar tabıkı verılmemelı ama gunumuz fıyatlarına gore bu
3-) evet bıraz genc ısı
4-) ceyhun demıs torsıyon dıye ama onlarda rezalet olmadıgını soledıler eksı arandıgında ortaya cıkan durum zaten c segmentı degıl bu . ben sevdım ya galıba ılk defa bır peugeot u sevdım tıpınıde sevdım ıc mekanıda sevdım donanımıda sevdım . mazda cx5 yerıne bu alınabılır gıbı geldı ya
Araba beni çok şaşırttı hakikatten. Bir peugeotdan beklenmeyecek araba.

f/p urunu yapan her modele saygım buyuk bu fıyata bu araba tabıkı degmez ama benzer markalardakı fıyatlara bakınca alınır gıbı gelıyor bana 3008.
Ben esas Kodiaq'ı bekliyorum. Fiyat olarak 3008'den ucuz olacak deniyor ve araba yayala gibi. Valla Tiguan ile takasa giriş biz Kodiaq düşünürüz fiyatına ve doluluğuna göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...