Emre Anamur abimiz dergicidir zaten. Autopress genel yayın yönetmeni olması gerek yanlış hatırlamıyorsam. Bende begeniyorum baba oglu olarak yaptıkları bu videolari.Bilgi verici,detaylı olmasada bu kanalın formatını beğeniyorum.Siz ne diyorsunuz?
Emre Anamur abimiz dergicidir zaten. Autopress genel yayın yönetmeni olması gerek yanlış hatırlamıyorsam. Bende begeniyorum baba oglu olarak yaptıkları bu videolari.Bilgi verici,detaylı olmasada bu kanalın formatını beğeniyorum.Siz ne diyorsunuz?
As panpa. İnternet gelmedi dimi.Selamun Aleyküm beyler
aleyküm selam mert bey nasılsınız.Selamun Aleyküm beyler
Geldi panpa. Bölgede genel bir kesinti olmuş. Düzelttiler.As panpa. İnternet gelmedi dimi.
İyiyim Emirhan bey sizi sormalı?aleyküm selam mert bey nasılsınız.
ben de iyi ne olsun. Dersler bitti sayılır, şarjım bitiyor, yatacam ne olsun işte. Allaha şükür gidiyoz bi şekilde.İyiyim Emirhan bey sizi sormalı?
Ne zaman upload edecen? Geceden sal sabaha anca yetişir.Geldi panpa. Bölgede genel bir kesinti olmuş. Düzelttiler.
He valla baslamıs upload etmeye.Üüüü A4 mü geliyor
yani ülkenin internet hızı belli bide akkye takıldın mı tam olur.Ne zaman upload edecen? Geceden sal sabaha anca yetişir.
iyi iyi yarın izleriz artık.He valla baslamıs upload etmeye.
Ne zaman upload edecen? Geceden sal sabaha anca yetişir.
Yolda şuan beylerÜüüü A4 mü geliyor
böyle 1.84 boylarında ,yakışıklı genç kızların sevgilisi.Seziyorum A4 videosunda makam koltuğunda yakışıklı biri var
Yok 1.78 kendisiböyle 1.84 boylarında ,yakışıklı genç kızların sevgilisi.
Acaba kim o? şdjkşdjsfşfksdşkjfdslkböyle 1.84 boylarında ,yakışıklı genç kızların sevgilisi.