Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi haftalar.

Bu akşam Beşiktaş maçını hafta içi, iş güç demeden saat 19.00'a koyan tff'ye özellikle iyi haftalar. Çok şekersin tff.

Haftaiçi koymasına yapacak bişey yok 3 büyüklerden biri illaki pazartesiye geliyoda benim anlamadığım başka bir şey var, BJKnin haftaiçi uefa maçı vs varken sonraki lig maçı hep cumartesiye pazara denkgeldi 2 gün 3 gün sonra maç oynamak durumunda kaldı şimdi maç yok pazartesiye koymuşlar. Yıllarca bize de yaşattılar aynı sıkıntıyı bişey dediğimiz zaman premier ligde 2 günde bi maç oynanıyo demesini biliyolar ama futbolun ve futbolcuların kalitesinin premier ligin 3 alt ligi olduğunu da unutuyolar.

Acaba kim o?:) şdjkşdjsfşfksdşkjfdslk

Çekim kalitesi baya iyileştiği gibi montaj konusunda da epey emek harcadığınız belli oluyor, en iyi videolarınızdan olmuş. Tek önerim şu sağ alt köşeye eklediğiniz lastik bilgileri vs kısmını biraz daha yukarı koymanız. Malum youtube temasından ötürü oynatıcının altında kalıyor bi tık küçük fontla bi tık yukarı alabilirsiniz. Onun haricinde ben beğendim. Arkadaki gaziyi böyle güzel arabalarda gezdirmeniz iyi olmuş :)))

Yöneticiler normalde o çok övündüğümüz SÖZDE milliyetçiliğin binde birinden nasibini almış olsalar seni Avrupa maçına dinç gönderirler ama tam bu noktada yayın gelirlerinden gelen milyon yürocuklar milliyetçilikten daha tatlı geliyor bazılarına =)

Aynen öyle. İngilterede aynı gün 2 derbi oynandığı da oluyor, burda ise 3 büyüklerin maçı akşam olacak ve günde bi tane 3 büyüğün maçı olacak şartı var sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...