Ohoo abi senin ruhun yaşlanmış. Konuşmalarından en az 45 diyordum kendi kendime
Sen boşver şirokko falan mafya kuracağız
Ohoo abi senin ruhun yaşlanmış. Konuşmalarından en az 45 diyordum kendi kendime
Pp de sempatik görünmek için değişmiş sankine banı yaa berkin dünyanın en merhametli insanı yakışıklı da(atletin gözüküyo knk) bilgili de forumda sevmeyen kimse yok yapmaz ki öyle birşey
O Kadar belli oldumu yav Forumda yaşlı kalmayayım diye 10 eksik takılıyordum 70'liyim benOhoo abi senin ruhun yaşlanmış. Konuşmalarından en az 45 diyordum kendi kendime
Sen boşver şirokko falan mafya kuracağız
Seni seviyoruz ağabeyO Kadar belli oldumu yav Forumda yaşlı kalmayayım diye 10 eksik takılıyordum 70'liyim ben
Abi bence eksik değilde fazla takılıyordun. Yok ben yaşlıyım yok o araba olmazO Kadar belli oldumu yav Forumda yaşlı kalmayayım diye 10 eksik takılıyordum 70'liyim ben
ksura bkma ya sen çok saygısızsn. hak etmişsindir bnce. hem sen kimsn yaaa
Ya ozan o imza ne ahdhahdhahahdhahksura bkma ya sen çok saygısızsn. hak etmişsindir bnce. hem sen kimsn yaaa
Aynen X5'ler hoşumada gidiyor ama alması,yürütmesi biraz tuzluW211'lerde hoşuma gidiyor bakalım acelem yok zaten.Abi bence eksik değilde fazla takılıyordun. Yok ben yaşlıyım yok o araba olmaz
Şöyle siyah bi X5 40D de pek yakışır
Şimdiki pp & imza uyumu nasıl olmuşYa ozan o imza ne ahdhahdhahahdhah
Kusura bakma burda bi delikanlı varsa o da @Berkinka'dir.ohooo bu ne abi o zaman biz de küfür edip Berkin'e özür mesajı atardık.
Atmadık delikanlı gibi BAN yedik
o zaman bi ban atsın da görelimKusura bakma burda bi delikanlı varsa o da @Berkinka'dir.