Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0lAOkR.png

Tıra bak trafiği kitledi komple adcacsaavcdx

Çekim kalitesi baya iyileştiği gibi montaj konusunda da epey emek harcadığınız belli oluyor, en iyi videolarınızdan olmuş. Tek önerim şu sağ alt köşeye eklediğiniz lastik bilgileri vs kısmını biraz daha yukarı koymanız. Malum youtube temasından ötürü oynatıcının altında kalıyor bi tık küçük fontla bi tık yukarı alabilirsiniz. Onun haricinde ben beğendim. Arkadaki gaziyi böyle güzel arabalarda gezdirmeniz iyi olmuş :)))
Beğenmene sevindim abi. O yazılara zaten ilerleyen zamanlarda daha farklı usüller bulacağız inşallah. Arkadaki gazi audiden indirip opele bindirdik sonra. 10 km bile hızım olmayan bir şekilde geçtiğim tümsekte adamın canı yandı. Mokka x in süspansiyonunu öne birazcık koymuşlar ama arkada tamamen unutmuşlar. Öyle bir hızda içerde hissetmememiz filan lazımken arabanın arka kısım sekti, gazimiz acısını belirterek bağırır gibi oldu ve o an mokka x gözümde bitti. Keşke a4 den indirip a6 ya filan bindireydik dedim sonra içimden. :)

Beyler bu MNG kargo aşırı iyi değil mi ya ? C.tesi öğlen İstanbuldan Antalyaya sipariş verdim pazar tatili girmesine rağmen 1 saat önce geldi kargo. Bir seferinde de Cuma akşam üstü 4-5 gibi vermiştim cumartesi öğleden önce kargom gelmişti şaşırtıyolar beni

Beğenmene sevindim abi. O yazılara zaten ilerleyen zamanlarda daha farklı usüller bulacağız inşallah. Arkadaki gazi audiden indirip opele bindirdik sonra. 10 km bile hızım olmayan bir şekilde geçtiğim tümsekte adamın canı yandı. Mokka x in süspansiyonunu öne birazcık koymuşlar ama arkada tamamen unutmuşlar. Öyle bir hızda içerde hissetmememiz filan lazımken arabanın arka kısım sekti, gazimiz acısını belirterek bağırır gibi oldu ve o an mokka x gözümde bitti. Keşke a4 den indirip a6 ya filan bindireydik dedim sonra içimden. :)

o kadar kötü mü yahu mokka ? 10 km hız nedir makaslı mı arkalar hahahahah :))) KOlay gelsin :))

Beyler bu MNG kargo aşırı iyi değil mi ya ? C.tesi öğlen İstanbuldan Antalyaya sipariş verdim pazar tatili girmesine rağmen 1 saat önce geldi kargo. Bir seferinde de Cuma akşam üstü 4-5 gibi vermiştim cumartesi öğleden önce kargom gelmişti şaşırtıyolar beni

mng ile hiç çalışmadım ama bunu duyduğum iyi oldu. Zira kargo firmalarıyla başı belada olan biriyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...