Kelle perte cikmiş
Neden......
Kelle perte cikmiş
Neden......
Deli dedik inanmadılar
@maximaorhan @CenkGs @pulusoglu @ilhan55
Şotofoktur dedim, araştırdım. Doğru çıktı Tepkiler gelince twiti silip başlığı değiştirmişler
Link1 link2
biliyorum gördüm buraya atacaktım da kahvaltı yapmamıştım daha halim yoktu asdasuhdasuh
Şotofoktur dedim, araştırdım. Doğru çıktı Tepkiler gelince twiti silip başlığı değiştirmişler
Link1 link2
Doydun mu bari abi asdshdahdshasbiliyorum gördüm buraya atacaktım da kahvaltı yapmamıştım daha halim yoktu asdasuhdasuh
çok şükürDoydun mu bari abi asdshdahdshas
3 günlüğüne vereyim 5 günlüğüne giy prangamterliklerin çok güzelmiş versene 3 5 gün giyeyim
Elmayı düşürdü mü? Düşürdü, ee
Neden......
Görmez olaydimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...5-executive-v6-otomatik-vites-382962957/detay
Göz nasıl kanar sorusunun cevabı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...5-executive-v6-otomatik-vites-382962957/detay
Göz nasıl kanar sorusunun cevabı
Sanayide bi air taktık pıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss @OdaSpreyi
Valla kimse tebrik edecem adam bıkmadı usanmadıkimin trolü bu hesap
Valla kimse tebrik edecem adam bıkmadı usanmadı
Alemsin ya ahahahaneticeye bakalım;
elmayı düşürdü
Kulak için dediklerine katılıyorum fakat elmacık kemiği sağlamdır öyle bir tekmeyle dağılmaz.neticeye baktımda kızın kulak zarı gitti, baksan baksan çenede elmacık kemiğinde falanda kırık olabilir
olabilir dedim valla bilemeyeceğimde sağlam vurmuş o kesinAlemsin ya ahahaha
Kulak için dediklerine katılıyorum fakat elmacık kemiği sağlamdır öyle bir tekmeyle dağılmaz.
Zamanında antrenmanda bir kızdan yedim böyle bir tekme, kafada kask vardı Allahtan. Yoksa kafa perte çıkardı
Abi eski sohbet de böyleydi biri gider diğeri giderdi %99 aynı kişidirdaha öncekilerle aynı olduğunu nerden anladın olm
Abi eski sohbet de böyleydi biri gider diğeri giderdi %99 aynı kişidir
Zaten bıkmıştık bu atom bombalarından. Her ay üstümüze bir kaç tane atıp duruyorlardı, çok şükür sonunda atamayacaklar.
Link1 link2