Maltepe park hacim@pulusoglu where are you yav ? o ilk fiestayı istiyorum
Maltepe park hacim@pulusoglu where are you yav ? o ilk fiestayı istiyorum
E bizim bu tarafa gelmişin gelde iki çay içek. Sa bu arada.Maltepe park hacim
Tam aklımdan geçiyordu valla anıl@anl_akl bayılacak bu renault'lara
AsE bizim bu tarafa gelmişin gelde iki çay içek. Sa bu arada.
Bunun kırmızı şeritlisine İskender Atakan'ın arabasına binmiştim zamanında. Sonra BT niye İtalyan arabalarını seviyor
As selam buralardaym aynen donuste maltepe sahilden yagdircam denk gelebilirmiyizE bizim bu tarafa gelmişin gelde iki çay içek. Sa bu arada.
Maltepe sahil tarafında değilim . Ama haftaya kesin buluşalım hatta otopark.com ofisini basalım.As selam buralardaym aynen donuste maltepe sahilden yagdircam denk gelebilirmiyiz
Ne zaman istersen sozum vardi sana zaten bu haftasonundan itibaren denk gelelimMaltepe sahil tarafında değilim . Ama haftaya kesin buluşalım hatta otopark.com ofisini basalım.
Daha cikmadim bir magazanin icinde soyunma kabininin icindeki koltuga coktum. Nerede oturma yeri olmayan dukkan var cam cerceve indiresim geliyorçıkmadıysan şu sierra ile 21 turbonun fotolarınu çek bol bol
Sen istiyor verecek 100 dolarçıkmadıysan şu sierra ile 21 turbonun fotolarınu çek bol bol
gratis level'ini geçtin mi?Daha cikmadim bir magazanin icinde soyunma kabininin icindeki koltuga coktum. Nerede oturma yeri olmayan dukkan var cam cerceve indiresim geliyor
Valla ben onu cozdum. Burada teknosa extra var gidiyorum onuda saliyorum orayagratis level'ini geçtin mi?
orası çok zorluyo genelde beni 2 saat min.
sadjasjdashsad kremleri falan koklatmıyo mu sana?Valla ben onu cozdum. Burada teknosa extra var gidiyorum onuda saliyorum oraya
Sen ne cekmisin hacim ya uzuldum bak simdisadjasjdashsad kremleri falan koklatmıyo mu sana?
beni bi sokuyo içeri çıkışta müptezel gibi çıkıyorum ne kadar krem varsa koklatıyo
Sen ne cekmisin hacim ya uzuldum bak simdi
Nasıl denk geldiysen cennetin kapısını bulup girmişsin içeri hocam sen.