Ozel istek aliyorum hocam orhandan geldi hakandan bekliyorum sizdende alabilirimNasıl denk geldiysen cennetin kapısını bulup girmişsin içeri hocam sen.
Senide gorcez anam anam diye kacarken dukkanlardanhahaha dökülün dökülün dertliler
son gülen iyi güler alfhonso beyciğimhahaha dökülün dökülün dertliler
Mango varmis. Gozun kaldi demi helpsadjasjdashsad kremleri falan koklatmıyo mu sana?
beni bi sokuyo içeri çıkışta müptezel gibi çıkıyorum ne kadar krem varsa koklatıyo
Senide gorcez anam anam diye kacarken dukkanlardan
son gülen iyi güler alfhonso beyciğim
ohhhh geçmiş olsun kaptanMango varmis. Gozun kaldi demi help
denek muamelesi yapılmasa iyi yakankiler ben sevgilimle o mağazaları gezmeyi çok severdim, yine olsun yine severim çünkü alışverişi ben de seviyorum kremler traş losyonları vs
Abicim magaza gezen hatun var hatun var bazisi orhan gibi dayiyor burnuna bazisi benim gibi tek basina bakabilio o sans istekankiler ben sevgilimle o mağazaları gezmeyi çok severdim, yine olsun yine severim çünkü alışverişi ben de seviyorum kremler traş losyonları vs
Icinin yaglari eridi demi. Ulan cantalar 49 diye yazmislar kostum altina incecik dan baslayan fiyatlar yazmislarohhhh geçmiş olsun kaptan
denek muamelesi yapılmasa iyi ya
şunu kokla bakiyim güzel mi
bunu da kokla
onu da kokla
diye diye kafam güzel oluyo arkadaş
Abicim magaza gezen hatun var hatun var bazisi orhan gibi dayiyor burnuna bazisi benim gibi tek basina bakabilio o sans iste
o 49'luk çantayı asla göremezsin ama asduashdhasdIcinin yaglari eridi demi. Ulan cantalar 49 diye yazmislar kostum altina incecik dan baslayan fiyatlar yazmislar
o 49'luk çantayı asla göremezsin ama asduashdhasd
İstanbulda olsaydım işi,gücü bırakır uçardım buraya..
benimki bi şey demezeşiniz kız arkadaşınız şu forumda yazdıklarınızı görseler ne derler acaba ))
Yaw he hebenimki bi şey demez