Bu beyinlerden halen var değerini bilelim.
küfretmicem
Bu beyinlerden halen var değerini bilelim.
Muhtar büyük oyunun farkında öle demeküfretmicem
ohh diyo ya ulan gülme tuttu asldasjdas hahahahaMuhtar büyük oyunun farkında öle deme
Diyarbakırda patlama olmuş aman moralimiz,keyfimiz yerinde olmasın.Biraz gülüyor,eğleniyoruz burnumuzdan geliyor
Polis şehitlere rahmet ailelerine baş sağlığı dilerim.
Maalesef ekleyemezsiniz panpa. Onun için direksiyon sistemi degişiyor ve pek tavsiye etmiyorum. Malum Airbag sökülüp takılıyor falan ne olur ne olmaz Airbag önemli.İyi akşamlar beyler. Aklıma bi şey takıldı onu soracağım. Direksiyonu değiştirmeden vites kulakçığı ekleyebiliyor muyuz? Araba 2014 caddy
Yetkili serviste yapıyorlar mı bu değişimi? Yapıyorlarsa fiyat ne civarda biliyor musun? Biraz baktım 1500-2000 arası gti/r direksiyonları satıyorlar internetteMaalesef ekleyemezsiniz panpa. Onun için direksiyon sistemi degişiyor ve pek tavsiye etmiyorum. Malum Airbag sökülüp takılıyor falan ne olur ne olmaz Airbag önemli.
Yetkili serviste degişimi yaparlar ama sağlam fiyat verirler. Tahminim 3000 ile 4000 arası olur.Yetkili serviste yapıyorlar mı bu değişimi? Yapıyorlarsa fiyat ne civarda biliyor musun? Biraz baktım 1500-2000 arası gti/r direksiyonları satıyorlar internette
Hadi gözün aydın panpa.Sübhanallah Turbo makinalar dersini CB vermişim beyler finalden 67 almışım sınıf ortalaması 48 Allah ım sesimi duydun
Sübhanallah Turbo makinalar dersini CB vermişim beyler finalden 67 almışım sınıf ortalaması 48 Allah ım sesimi duydun
Abi çok geçmiş olsun ya..@gtepro @alfhonso
Lisenin son haftaları babam ise gittigi zamanlar arabayı kaçırıp okula arabayla gidiyodum.
Ben de çıkış saati okuldan çıkan kızlara hava atıcam diye dip gaz bi şekilde sağ sol yapa yapa caddeye çıkıp aynı hareketi caddede de sürüyodum.
Sol yaptığım zaman sol lastik orta refüje çıktı sonra sag sol yapa yapa tekrardan refüje çarpınca patır kütür takla attım işte.
Kanımızın hızlı aktığı dönemler işte
@gtepro @alfhonso
Lisenin son haftaları babam ise gittigi zamanlar arabayı kaçırıp okula arabayla gidiyodum.
Ben de çıkış saati okuldan çıkan kızlara hava atıcam diye dip gaz bi şekilde sağ sol yapa yapa caddeye çıkıp aynı hareketi caddede de sürüyodum.
Sol yaptığım zaman sol lastik orta refüje çıktı sonra sag sol yapa yapa tekrardan refüje çarpınca patır kütür takla attım işte.
Sonra niye maximaorhan@gtepro @alfhonso
Abi sopayla mı dövdü ıslak odunla mı?iyi bari kimseye bişi olmamış, eve gidince falan sıkıntı olmadı dimi
Peder bey nasıl tepki verdi peki@gtepro @alfhonso