Günaydın uyuyamayanlar
Okul da yok ama ayaktayım okul olduğu zaman da kalkamamhe valla çok işim varmış gibi sabahın köründe kalktım yine
Okul da yok ama ayaktayım okul olduğu zaman da kalkamam
Yok bu hafta girecez ben gitmiyorum okulatatile girdiniz mi la
ben gidiyom baya iyi oluyo hocalar serbest bırakıyor falan güzel oluyor ondan gidiyom.Yok bu hafta girecez ben gitmiyorum okula
Bana daaa açım annem evde değilTost yaparım birazdan.banada biri kahvaltı hazırlasın ya
annem çalışıyor kavaltıyı ben hazırlıyom kardeşimle yiyiyoruz. Şimdi çay demleyeceğim. Çayın suyunu koyayım da geleyim.banada biri kahvaltı hazırlasın ya
ooooooo kardeşim bak hemen youtubeye tostçu erol yazıyosun istediğini yapıyosun tamamBana daaa açım annem evde değilTost yaparım birazdan.
abi bunla doyulmaz kiDOYMUYORUM LAN
Yok lan dalgasına yazdım koca leğen gibi salata yaptım olm bunla da doymazsam bosanıp semerimi yiyim yani o kadar da değilabi bunla doyulmaz ki
Reis profesyonel olduğun belli ama yemek konusunda. Nar ekşisi bile dökmüş yaaa hllDOYMUYORUM LAN
napalım olm okullar açıldığından beri kendi karnımı kendim doyuruyom çözdüm bu işleri artıkReis profesyonel olduğun belli ama yemek konusunda. Nar ekşisi bile dökmüş yaaa hll
fazla koymuşum ama ya bozduReis profesyonel olduğun belli ama yemek konusunda. Nar ekşisi bile dökmüş yaaa hll
Knk bimdeki nar ekşisinden alma ya bildiğin şeker koymuşlar içine ondan bozuluyo bizimkiler. Gerçi sen bimden alışveriş yapmazsın amafazla koymuşum ama ya bozdu