Egzozu sök atOoo helezonları da keseriz gardaş bide altına mavi led
Egzozu sök atOoo helezonları da keseriz gardaş bide altına mavi led
gashdsahashfag 1:28 Ne çıkmaya çalışıyosun görmüyo musun geldiğimi ! Aaha bu ne la ip var burda haa
ben yarım ekmeğe yapıyorum atom tostumu oh mis bana yetiyorben bu tost ekmekleriylen yapılan tosttan 5 tane yesem gine doymam
Ozel hayatim b*k gibi mazot fiyatlari o bicim 2 sene once giulietta hayali kuruyordum gecen sene egea hayal ettim bu sene anca ikinci el 1.3 95 lik punto hayal edebiliyorumEvladım zararlı nabıyorsun sen
aman yarabbiayvalık tostu olacaktı şimdi offff
Bi dahaki sene tofaş o da fiat sonuçta be panpaOzel hayatim b*k gibi mazot fiyatlari o bicim 2 sene once giulietta hayali kuruyordum gecen sene egea hayal ettim bu sene anca ikinci el 1.3 95 lik punto hayal edebiliyorum
n icmiyimde kim icsinEvladım zararlı nabıyorsun sen
Gaaliba çok iciyorum
O zaman duman specEgzozu sök at
Bi de hard yazılım AllaaaaahO zaman duman spec
OOO alırım bi burnGaaliba çok iciyorum
Tofasa 1.6 dizel swaplarizBi dahaki sene tofaş o da fiat sonuçta be panpa
O da olur be panpa 1.6 Multijet atarız fişeqTofasa 1.6 dizel swaplariz
Merrsindeyim mezitli sahilindeyim gelbeni niye çaaaarmıyonuzzzz
Sonra sevgili Sinan reisin dediği gibi kafadan kaya kayaBi de hard yazılım Allaaaaah
173-174 boylarındayım 82 kiloyum mütüşTostun her türlüsü itinayla yapılır. Ayıptır söylemesi güzel de yaparım. Yeme kısmında ayrı iyiyimdir. 170 boyuma 78 kiloyum. kilo fazla evet biliyorum son 6 ayda aldığım kilodan 3 kilo vermiş halim bu.
O araba önden itiyosa yanlayacak ajaksjajaja ama kafadanSonra sevgili Sinan reisin dediği gibi kafadan kaya kaya