Abi bende baya alıştım kendimi aştım yani. Atom tostlar, sucuklu yumurtalar falan baya karnımı doyurabiliyorum.
valla biliyom hanım alıyo öyle şeyleri bakmadım hiç markasınaKnk bimdeki nar ekşisinden alma ya bildiğin şeker koymuşlar içine ondan bozuluyo bizimkiler. Gerçi sen bimden alışveriş yapmazsın ama
gashdsahashfag 1:28 Ne çıkmaya çalışıyosun görmüyo musun geldiğimi ! Aaha bu ne la ip var burda haa
03:30 depoya çakmak tutan ablaya koptum
Para?Herkes elde ne varsa satsın ahaksksmsms12:30 olsada yemek yesek beyler kalkın nusr-et e gidiyok
Para?Herkes elde ne varsa satsın ahaksksmsms
Ben de telefonu satayım geleyimDumanla haberleşirizbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim
Durun durun direk arabayı satalım yerine bi tane kartal slx hepimiz dolusur giderik hadi gene iyiyiz otobüsle uğrastırmıyım siziBen de telefonu satayım geleyimDumanla haberleşiriz
Ooo kara jant spec + 5hp si varbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim
bende bulunan birazcık dolar vardı pnları bozarımbana kara jant ayarlayın benm jantları verelim
İyisin iyiiiOrhanbabuş makam arabasıyla gelir zaten biz sığarızDurun durun direk arabayı satalım yerine bi tane kartal slx hepimiz dolusur giderik hadi gene iyiyiz otobüsle uğrastırmıyım sizi
Ooo helezonları da keseriz gardaş bide altına mavi ledOoo kara jant spec + 5hp si var
O zaman pısıyoruz abi sigara paketi girmeyecekOoo helezonları da keseriz gardaş bide altına mavi led
Evladım zararlı nabıyorsun senGaaliba çok iciyorum
Yarım ekmek yoktuu erol abimize uyamadım ama güzel oldu
Ben 2 taneyle doyuyorum vallaben bu tost ekmekleriylen yapılan tosttan 5 tane yesem gine doymam