sex on the beach alayımmm bndeeee xD D D:Ya beyler şu tayfayla içsek evreni ve yaratılışı çözeriz bak yemin ediyorum
sex on the beach alayımmm bndeeee xD D D:Ya beyler şu tayfayla içsek evreni ve yaratılışı çözeriz bak yemin ediyorum
@istanbul butce ne bilmiyom ama bari 1.0 eco tsi ibisa sw al dsg
Sen bilinNe işim var eco tsı felan filan. Adam tenekeye 61000 tl istiyor. Oysaki, Tork konverterli 1,4 atmosferik i20 active 61000 tl
Gerci az daha kasabilsen 65-67 ye 1.6 benz. otomatik egealar varNe işim var eco tsı felan filan. Adam tenekeye 61000 tl istiyor. Oysaki, Tork konverterli 1,4 atmosferik i20 active 61000 tl
Otomatik i20 Active al bütçe elveriyorsa çok tatlı araba1.4 otomatik i20 veya 1.2 cvt micra
Sen ne diyon koenigsegg one to one chipleriz sonra yetmez stage 4 e kadar yolu varYa beyler şu tayfayla içsek evreni ve yaratılışı çözeriz bak yemin ediyorum
başbaşa diyosunn anladım beenİstanbulda buluşma olur işlerimden vakit ayırıp gelebilirsem tayfayı nusrete götürecem ula @Iskender hariç ona abdurrahman ustada iskender söyleyecem
Abi bence İbiza genel olarak daha iyi ve i20 den baya az yakacaktır daha iyi gidecektir Sw alırsan bagajı da yeterince büyük olur.Style plus paket alırsan baya da dolu olur misssNe işim var eco tsı felan filan. Adam tenekeye 61000 tl istiyor. Oysaki, Tork konverterli 1,4 atmosferik i20 active 61000 tl
Olm senle başbaşa mahalle pazarına gitmembaşbaşa diyosunn anladım been
niden öle dedin kuzuummmOlm senle başbaşa mahalle pazarına gitmem
Ne işim var eco tsı felan filan. Adam tenekeye 61000 tl istiyor. Oysaki, Tork konverterli 1,4 atmosferik i20 active 61000 tl
Lan bu halen burda mı
aslkdakjsdasjk sabah kahvaltısı yapmadan bakınca insanın midesi bulanıyo@Iskender sil şunu iğrençleşme