1.6 mjt stage2 yaptik mi 180 bg 410 newton aliriz orj tofas dif. ini tuzbuz ederO da olur be panpa 1.6 Multijet atarız fişeq
1.6 mjt stage2 yaptik mi 180 bg 410 newton aliriz orj tofas dif. ini tuzbuz ederO da olur be panpa 1.6 Multijet atarız fişeq
O zaman ellerinden bi tost Yeriz be abiTostun her türlüsü itinayla yapılır. Ayıptır söylemesi güzel de yaparım. Yeme kısmında ayrı iyiyimdir. 170 boyuma 78 kiloyum. kilo fazla evet biliyorum son 6 ayda aldığım kilodan 3 kilo vermiş halim bu.
Merrsindeyim mezitli sahilindeyim gel
Poff kara tren gecikir belki hiç gelmez ajakamsnsmsöxjq1.6 mjt stage2 yaptik mi 180 bg 410 newton aliriz orj tofas dif. ini tuzbuz eder
O zaman ellerinden bi tost Yeriz be abi
Öff sonra bi contrayı verdik mi arkası dansöz misali çalkalaO araba önden itiyosa yanlayacak ajaksjajaja ama kafadan
Rakı balık yapın hazır kıştosta kadar mangal sucuk şarap yapalım daha iyi
sucuğa para vermeyelim knktosta kadar mangal sucuk şarap yapalım daha iyi
Yapalım yapalım da küp varsa bende varımtosta kadar mangal sucuk şarap yapalım daha iyi
rakı balık ayvalık diyosunRakı balık yapın hazır kış
Alıçam A4 ü vuruçam kırbaçı vuruçam kurbacıÖff sonra bi contrayı verdik mi arkası dansöz misali çalkala
Öff sonra bi contrayı verdik mi arkası dansöz misali çalkala
Bana uyarRakı balık yapın hazır kış
sebep ? mezara mı götürcen lan paralarısucuğa para vermeyelim knk
Ama atladığım bişey var.. Otomofil hala babamınAlıçam A4 ü vuruçam kırbaçı vuruçam kurbacı
knk orhan olsa anlardı sendeki sucuk hepimize yeter dicektimBana uyar
sebep ? mezara mı götürcen lan paraları
Baba anahtarı versene markete gidecem dersinAma atladığım bişey var.. Otomofil hala babamın
Dizel gurultulu tofasPoff kara tren gecikir belki hiç gelmez ajakamsnsmsöxjq
asjlkgczxgcasjasdjgasdg kahkaha attımknk orhan olsa anlardı sendeki sucuk hepimize yeter dicektim
Kartala atalım tam olsun ahajskmss bagaja da atarız bi kaç kişi offDizel gurultulu tofas