Araba bende zaten de bi duysa arabaya neler olduğunu denizliden izmire 45 dakikada girer beni arabaya atar sonra manşetlerde bu haber: Baba oğlunu hunharca öldürdüBaba anahtarı versene markete gidecem dersin
Araba bende zaten de bi duysa arabaya neler olduğunu denizliden izmire 45 dakikada girer beni arabaya atar sonra manşetlerde bu haber: Baba oğlunu hunharca öldürdüBaba anahtarı versene markete gidecem dersin
knk orhan olsa anlardı sendeki sucuk hepimize yeter dicektim
O kadar da olmaz yavAraba bende zaten de bi duysa arabaya neler olduğunu denizliden izmire 45 dakikada girer beni arabaya atar sonra manşetlerde bu haber: Baba oğlunu hunharca öldürdü
Yapilabilir aslindaKartala atalım tam olsun ahajskmss bagaja da atarız bi kaç kişi off
Adam ilk defa bi arabayla bu kadar bağ kurdu bence yaparO kadar da olmaz yav
hayırlısı olsun abiMerhaba Arkadaşlar,
Hyundai i10 aracımı Nisana kadar satmayı düşünüyorum. Bebeğimiz olduğu için, eşimin kullanabileceği sıfır Km i20 active benzeri bir arac alacağım. Arabanın 4 lsatiğinide Pt535 yapıp, ekstra bişey yapmadan satacam. Dip fiyatım 35000 tl.
İlgilenen olursa pm den atar. Acelem yok. Zaten arabanın Garaj sayfasında yazısı var.
Merhaba Arkadaşlar,
Hyundai i10 aracımı Nisana kadar satmayı düşünüyorum. Bebeğimiz olduğu için, eşimin kullanabileceği sıfır Km i20 active benzeri bir arac alacağım. Arabanın 4 lsatiğinide Pt535 yapıp, ekstra bişey yapmadan satacam. Dip fiyatım 35000 tl.
İlgilenen olursa pm den atar. Acelem yok. Zaten arabanın Garaj sayfasında yazısı var.
1.0 turbo al abi torque steer yapa yapa gazlarsinMerhaba Arkadaşlar,
1.0 turbo al abi torque steer yapa yapa gazlarsin
Kanka suç bende değil önümde gidenin bana uyguladığı lag kuvvetinde ahdhsnsjska
O nasıl lag kuvveti laKanka suç bende değil önümde gidenin bana uyguladığı lag kuvvetinde ahdhsnsjska
Hala otnuyom ldsLfs oynamayı gokarta gitmeyi 307 de tepinmeyi özledimmm
Gününüz aydın olsun
Yazik sana abi be1.4 otomatik i20 veya 1.2 cvt micra
Ben bi vişne suyu alayım ahajsmzmxöxYa beyler şu tayfayla içsek evreni ve yaratılışı çözeriz bak yemin ediyorum