Bence direk sopalık.
Öyle lafla falan uzatmam şahsen.
Öyle lafla falan uzatmam şahsen.
Eğer hakaret boyutunda jest, mikiklerle söyler sinirimi bozarsa onu helalinden döverim Helal olsun der işim bitince...Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Hocam günlük yaşantımdaki yoğunluktan dolayı böyle şeylere pek tahammülümün olacağını sanmıyorum. Vurmam, daha doğrusu vuramam bazı sebeplerden dolayı. Kalkıp derdimi ona anlatmam da zira bana böyle bir sav ile gelene ne desem boş. Uzun lafın kısası; güler geçerim abi.Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Bende bazı konularda gülüp hee deyip geçerim ama bu konularda tahammül eşiğim çok düşük.Hocam günlük yaşantımdaki yoğunluktan dolayı böyle şeylere pek tahammülümün olacağını sanmıyorum. Vurmam, daha doğrusu vuramam bazı sebeplerden dolayı. Kalkıp derdimi ona anlatmam da zira bana böyle bir sav ile gelene ne desem boş. Uzun lafın kısası; güler geçerim abi.
Çılgın liseli akıy10 geneMamına koyarım.
Düzborudownpipi bir kerede ben söyleyeyim nasıl oluyor dedimÇılgın liseli akıy10 gene
Forumdaki üslubum kesinlikle aldatıcı olur öyle söyleyeyimBeyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Samimiyetiniz için teşekkürlerForumdaki üslubum kesinlikle aldatıcı olur öyle söyleyeyim
Gerçekte karşı görüşe her zaman açığım, yeni görüşlere de açığım, dinler kendi fikrimi de medeni şekilde söylerim. Ama yüzyüzeyken öyle edepsizliğe sözlü cevabım olmaz.
Hocam lisanslı profesyonel sporcu olduğum için vuramıyorum. Yani vurabilirim de ama işin sonu emniyette biter ve bu durum sicilime işlenirse lisansım elimden alınabilir. Böyle bir engelim olmasa fiziksel şiddet uygularım lakin damarıma basması lazım yoksa kolay kolay sinirlenemiyorum.Bende bazı konularda gülüp hee deyip geçerim ama bu konularda tahammül eşiğim çok düşük.
HoaydaaMamına koyarım.
Hocam lisanslı profesyonel sporcu olduğum için vuramıyorum. Yani vurabilirim de ama işin sonu emniyette biter ve bu durum sicilime işlenirse lisansım elimden alınabilir. Böyle bir engelim olmasa fiziksel şiddet uygularım lakin damarıma basması lazım yoksa kolay kolay sinirlenemiyorum.
İyi geceler. @gtepro
Hoaydaa
Her zaman ahaksmdksmsÇılgın liseli akıy10 gene
Değişik hissettim valla downpipi değişik geldiDüzborudownpipi bir kerede ben söyleyeyim nasıl oluyor dedim
Bu görüş değil itham. Saygısızlık yapmıyor, suçluyor. O malı haksız kazançla hatta ucu hırsızlığa kadar gidecek bir yoldan aldığını söylemiş oluyor.Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası, günlük yaşamımda işim dolayısıyla birçok insanla muhatap oluyorum bi de trafiktir şusur budur derken kafa balon oluyor ama bugüne kadar ''ulan lisans olmasa dövsem şunu'' diye düşünmedim, o raddeye gelmedim çok şükür. Lisans hep ikinci planda.Hocam bende aynı durumdayım, profesyonel spor yapmıştım uzunca bir süre ve lisans olayı silah statüsünde, vaz geçtim dövmeden gülümseyip aracıma binip uzaklaşıyorum bende Çolumuz çocuğumuz var gavgaya ne gerek var ki
hocam mobilden sıfırın altındaki bir sıcaklıkta girdim. Ben düz yazarken bile zorlanıyorum, bu mesajınızın linkini kopyalayıp moderatör arkadaşın ilgili durum mesajına yorum olarak yapıştırabilir misiniz?Bu görüş değil itham. Saygısızlık yapmıyor, suçluyor. O malı haksız kazançla hatta ucu hırsızlığa kadar gidecek bir yoldan aldığını söylemiş oluyor.
"HIRSIZLIK" başlığındaki suçlama ve moderatörün yazdığı açıklama bunlarla alakalıysa moderatör olan kişi görüş ile itham arasındaki farkı bilmiyor. Konuya hakim arkadaşlar vardır benden daha iyi açıklayacaklardır, iftiranın hukuki yaptırımı var.
Bu görüş değil itham. Saygısızlık yapmıyor, suçluyor. O malı haksız kazançla hatta ucu hırsızlığa kadar gidecek bir yoldan aldığını söylemiş oluyor.
"HIRSIZLIK" başlığındaki suçlama ve moderatörün yazdığı açıklama bunlarla alakalıysa moderatör olan kişi görüş ile itham arasındaki farkı bilmiyor. Konuya hakim arkadaşlar vardır benden daha iyi açıklayacaklardır, iftiranın hukuki yaptırımı var.
Benim Boks diplamam yok Ama 14 Yaşımdan beri Boks,karate ve tekvando ile ilgilenmiştimHocam lisanslı profesyonel sporcu olduğum için vuramıyorum. Yani vurabilirim de ama işin sonu emniyette biter ve bu durum sicilime işlenirse lisansım elimden alınabilir. Böyle bir engelim olmasa fiziksel şiddet uygularım lakin damarıma basması lazım yoksa kolay kolay sinirlenemiyorum.
İyi geceler. @gtepro
Hoaydaa