Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam zaten yumruk ilginç bir şey. ne kadar güçlü olduğunuzun attığınıza etkisi var ama yediğinize faydası olmuyor. klitschko ya bile aramızdan birisi 4 kere vursun adam yeter artık der sersemler yani
Boyum yetişmez ki. Kuvvetli yumruk çıkmaz o kadar yukarıya. 4yumruk yerine bi denk getirip burnuna 2 kafa filan denesek?

Valla hayatımın aile dışı tek dayağını tek yumrukla yemiştim ortaokulda. Balyozun ne olduğunu iyi öğrenmiştim :D
Hocam antrenman maçında ufak tefek kızın teki -veteran- öyle bir tekme attı ki kaburgama, 2 kaburga kemiğim çatladı bir ay boyunca o aptal korse ile gezmek zorunda kaldım. Bunun gibi bir çok antrenman vakam var. Çok şükür birinden yumruk yemedim.

Hastane masraflarınız benden...
images

Spor çok değişik ve zevkli bir olay, yukarıda geyiği döndü katıldık, şaka şamata takıldık belki ama hayatta en korktuğum şeylerden biri benim yüzümden başka birinin zarar görmesi.Tabiki meşru durumlarda elimden geleni yaparım ama zaten şansa yaşadığımız bir dünyada şansımızı zorlamaya gerek yok.Ben 4 yılın üzerinde boks ve 3 yıla yakın da wing chun çalıştım ama öğrendiklerimi uygulayacağım ortamı Allah göstermesin diyelim.Ayrıca namert mi ararsınız adam palayı çeker, emaneti çeker, senin ne boksun kalır ne wing chunun, ardından ağlayan bırakırsın.Ben sporumu bana sakinlik ve dinginlik kattığı, beni, uysallaştırıp enerjimi dizginlediği için yapıyorum.Zaten dövüş sporları ile uğraşanlar istisnalar hariç hep sakin ve tevazu sahibidir dikkat ederseniz.

Hocam klitschko 10 yıldır ağır siklet boks şampiyonuydu. Sinan şamil sam ın 7 8 kişiyi dövdüğü bir haber vardı. Pek bulaşılacak tip değiller sayı ne olursa olsun :D
Knk o zaman aslan gibi yenemeyeceksek çakal gibi arkadan vuralım :D ;) Zafere giden yolda herşey mübahtır :D
hocam valla sizi bilmem de benden 3 tane olsa, kliçkoyu arkaya dolanmadan indirir. :D Boyum denk olsa 2 bile derim de, orta boyluyum :D

slm aleyküm bn denizciym 10 dil bilirm her limanda 1 yhada iki sewgilim war. namaz kılmam çünkü kıbleyi bulamıom. deniz olmayan yeherde yaşyamam sporu sewerim yüzmek hayat felsefemdr. atara atar gidere qider alem buysa şeklimiz yether.

Spor çok değişik ve zevkli bir olay, yukarıda geyiği döndü katıldık, şaka şamata takıldık belki ama hayatta en korktuğum şeylerden biri benim yüzümden başka birinin zarar görmesi.Tabiki meşru durumlarda elimden geleni yaparım ama zaten şansa yaşadığımız bir dünyada şansımızı zorlamaya gerek yok.Ben 4 yılın üzerinde boks ve 3 yıla yakın da wing chun çalıştım ama öğrendiklerimi uygulayacağım ortamı Allah göstermesin diyelim.Ayrıca namert mi ararsınız adam palayı çeker, emaneti çeker, senin ne boksun kalır ne wing chunun, ardından ağlayan bırakırsın.Ben sporumu bana sakinlik ve dinginlik kattığı, beni, uysallaştırıp enerjimi dizginlediği için yapıyorum.Zaten dövüş sporları ile uğraşanlar istisnalar hariç hep sakin ve tevazu sahibidir dikkat ederseniz.
Hocam dövüş sporlarında teknikten hareketten vücuttan çok kafayı eğitmek gerekiyor zaten. O yüzden pek çok branştan daha sportmen olur dövüş sporlarıyla uğraşanlar :) O yüzden büyük saygım vardır.

@Koraykaya hacı bu senin içerik değil mi?
Facebook sayfasından paylaşan Webtekno:
https://m.facebook.com/story.php?story3955665405035372219453&substory_index=0&id=395566540503537
Bağlantı:
http://www.webtekno.com/avrupa-da-v...ye-de-cok-pahali-olan-10-otomobil-h24197.html

Buda senin:
https://onedio.com/haber/avrupa-ve-amerika-da-ucuz-fakat-turkiye-de-pahali-olan-10-otomobil-751184

Ulan yuhya koskoca milyonluk haber sayfası maaşla editör çalıştır gitsin direk kopyalasın ulan bari fiyatları oynat biraz fotoğrafları falan değiştir anlaşılmasın yada yazanın ismini falan belirt alıntı de.
Ulan uyuz oldum bunlara şimdi bak napsakki
sabahtan beri onun cinnetindeyim facedeki paylaşımı kaldırmışlar galiba altına yorum olarak attım ayrıca mailde falanda konuştum kaynağıda sonradan eklediler zaten banada sabah arkadaşım yolladı bari fikri çaldın otur farklı araba modelleri üzerinden yap haberi ona bile üşenen adamı çalıştırıyorlar sen düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...