Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden evlenmiyorsun hakan? Yaş 30'a geliyor çok ertelememelisin;)

Abi işe başladıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum artık. Bazen @pulusoglu falan takılıyo buralarda şaka yollu ama ben ciddiyim. Sadece kendim için falan da değil yani babam yaş 61 annem 57. Allah uzun ömür versin de Kendi keyfimden onların torun sevmesine engel olmak istemem

Abi işe başladıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum artık. Bazen @pulusoglu falan takılıyo buralarda şaka yollu ama ben ciddiyim. Sadece kendim için falan da değil yani babam yaş 61 annem 57. Allah uzun ömür versin de Kendi keyfimden onların torun sevmesine engel olmak istemem
Evet onlar içinde güzel bir duygu olur. Kafanın uyduğu birine evlen bakma kimseye:)hayat arkadaşız ömürde geçmez yaşamın tadıda olmaz.

Evet onlar içinde güzel bir duygu olur. Kafanın uyduğu birine evlen bakma kimseye:)hayat arkadaşız ömürde geçmez yaşamın tadıda olmaz.
Aynen öyle abi, ben biraz ara vermiştim gönül işlerine işi gücü kurmadan bişeyler yapmayayım diyordum da artık zamanı geldi. Sen kaç yaşında evlenmiştin abi ?

15977579_1840217592932715_8056890218866965392_n.jpg

temizlik irandan gelir :p

Ya beyler güzel tabii güzel olmasına ama esek sıpası insan gibi atlamıyor ki
Bi gün korkuyorum öyle zıplarken düşecek falan diye laftan sözden de anlamıyo :D

ooooo 3000'nci mesajın hayırlı olsun :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...