Daha güzel birşey varmı hayatta?Arabalar evler o duygunun yanında hikaye..Bendede bir ufaklık olsa da sabah rahat bırakmasaBenim cocuk saat 9.30 dedim mi zipliyo direk yatağa istersen kalkma

Daha güzel birşey varmı hayatta?Arabalar evler o duygunun yanında hikaye..Bendede bir ufaklık olsa da sabah rahat bırakmasaBenim cocuk saat 9.30 dedim mi zipliyo direk yatağa istersen kalkma
Daha güzel birşey varmı hayatta?Arabalar evler o duygunun yanında hikaye..Bendede bir ufaklık olsa da sabah rahat bırakmasasabah sabah supriz yumurta istese el ele tutuşup gitsek bakkala
![]()
Neden evlenmiyorsun hakan? Yaş 30'a geliyor çok ertelememelisinAah abi ah)) Deştin yaralarımı
))
Neden evlenmiyorsun hakan? Yaş 30'a geliyor çok ertelememelisin![]()
Evet onlar içinde güzel bir duygu olur. Kafanın uyduğu birine evlen bakma kimseyeAbi işe başladıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum artık. Bazen @pulusoglu falan takılıyo buralarda şaka yollu ama ben ciddiyim. Sadece kendim için falan da değil yani babam yaş 61 annem 57. Allah uzun ömür versin de Kendi keyfimden onların torun sevmesine engel olmak istemem
Aynen öyle abi, ben biraz ara vermiştim gönül işlerine işi gücü kurmadan bişeyler yapmayayım diyordum da artık zamanı geldi. Sen kaç yaşında evlenmiştin abi ?Evet onlar içinde güzel bir duygu olur. Kafanın uyduğu birine evlen bakma kimseyehayat arkadaşız ömürde geçmez yaşamın tadıda olmaz.
24Aynen öyle abi, ben biraz ara vermiştim gönül işlerine işi gücü kurmadan bişeyler yapmayayım diyordum da artık zamanı geldi. Sen kaç yaşında evlenmiştin abi ?
Ya beyler güzel tabii güzel olmasına ama esek sıpası insan gibi atlamıyor ki
Bi gün korkuyorum öyle zıplarken düşecek falan diye laftan sözden de anlamıyo![]()
Hasta takipçiymişimooooo 3000'nci mesajın hayırlı olsun
Ödül puanın nası benden fazla oldu yav var bişi bu işteHasta takipçiymişim![]()
Orhanbabuş parayı basıp aldı o ödülleri bizimki has emekÖdül puanın nası benden fazla oldu yav var bişi bu işte
edit: 200 puanlık
Stage 2
Her mesajın ortalama 2 (ya da daha fazla) beğeni aldı. Seni can kulağıyla dinliyoruz!
ödülün varmış bende yok bu asdfaf![]()
Orhanbabuş parayı basıp aldı o ödülleri bizimki has emek![]()
Basmış Berkin'e dolaaaarları kim olsa dayanamaz yani şimdi birbirimizi kandırmayalım.hahahah dolarlannn almış![]()