saçmalamanın bir üst limiti olmuyor bu youtube de
hayır başa koydukları spoiler zaten belli ediyo nelerin olacağını
saçmalamanın bir üst limiti olmuyor bu youtube de
Gördüm ya [emoji23][emoji23] felaket
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah bir yapabilsem. Subaruyu bulduk da taksi yapması kaldı. Derler adama ve haklıdırlar Tam da burda Cengiz Kurtoğlu girer ve derki;yaparsan eğer haberim olsun
Ah bir yapabilsem. Subaruyu bulduk da taksi yapması kaldı. Derler adama ve haklıdırlar Tam da burda Cengiz Kurtoğlu girer ve derki;
Aklıma geliyor o güzel yüzün, nedendir bilemem gece olunca..
Acaba babamı dolandırıp audiyi satıp yerine bi wrx mi alsak napsak bilemedim ki
Aman yarabbi bu nasıl bişeydir böyle @maximaorhan abeeyyy duy sesimi. Abi beh şu senin dolarlara ortak arıyon mu bozunca aramızda şaaaparız biraz bende bu küçük subaru'cuğuma kavuşurum nasıl olur abi
Aman yarabbi bu nasıl bişeydir böyle @maximaorhan abeeyyy duy sesimi. Abi beh şu senin dolarlara ortak arıyon mu bozunca aramızda şaaaparız biraz bende bu küçük subaru'cuğuma kavuşurum nasıl olur abi
Dolar mı?Aman yarabbi bu nasıl bişeydir böyle @maximaorhan abeeyyy duy sesimi. Abi beh şu senin dolarlara ortak arıyon mu bozunca aramızda şaaaparız biraz bende bu küçük subaru'cuğuma kavuşurum nasıl olur abi
Ufacık yani bi ford f350 falan değil yani yoksa bitane ford raptor alıp dağ dere tepe tırmansak mı Kafamda deli sorularküçük ?
AAA abi yap şu kardeşine bi güzellik bizde yolumuzu bulalımDolar mı?
Ne doları ya?
O ne ben bilmiyorum da?
Noyan iyice cozutmuş,elinde tespih Mercedes felan arabayada "yıldız" deyip duruyor.Bizim mahalledeki 20 yaşındaki babası müteahhit ergenler gibi olmuş.Eski BMW kullandığı dönemdeki naif,kibar, görgülü halinden eser yok.
Selamın aleyküm
Doktor olmasi garibime gidiyor vallaNoyan iyice cozutmuş,elinde tespih Mercedes felan arabayada "yıldız" deyip duruyor.Bizim mahalledeki 20 yaşındaki babası müteahhit ergenler gibi olmuş.Eski BMW kullandığı dönemdeki naif,kibar, görgülü halinden eser yok.