Okul tatile girdi çoktan ya. 10 gün oldu. Ben de çalışıyorum.iyi geceler de sen okumuyor muydun ?
Okul tatile girdi çoktan ya. 10 gün oldu. Ben de çalışıyorum.iyi geceler de sen okumuyor muydun ?
Hepsi tamam da, o fiyat ne ya... Böyle başlayayım.
2.si, lpg ile supapları yemiştir, değişmiştir, bir daha yemiş olabilir. Değişmesi gerekebilir. Bu kadar zamanda motoru da yer. Gördüğüm ve kullandığım en temiz Opel lpg uygulaması 1.2 Twinport Corsa'daydı. Sahibi çok yakın arkadaşım ve temiz kullanımını bilirim, o bile araba 60k civarlarında taktırdığı lpg'den 30-40 bin yaptıktan sonra "abi artık motor düşmeye başladı, çökmeden elden çıkarayım" diyerek sattı. En temiz lpg uygulamasında bile en azından bu motorları o derece etkiliyor. Bu muhtemelen daha da eski, simit tank bile takmamışlar.
Kazasının onarımı berbat yapılmış. O kadarı da ayıptır dedirtiyor, muhtemelen en ucuz ustaya yaptırılmış. Başka izahını bulamıyorum. Sen de benimle hemfikirsindir.
Bu arabaların arka silecekleri çok lanettir. Tam hizasını tutturmak için çok çalışmak gerekiyor. Yazarak anlatamam, göstermem lazım. Hiçbir servis, hiçbir usta yapamadı. Ben 1gün oturup uğraştım, yapamadım, 1yıl sonra ikinci denememde oturup tam hizasına getirdim o sileceği. Burada da kim söktüyse lanet edip bir zahmet doğru takmamış o sileceği, twinport yazısına kadar iniyordur silerken.
Bir insan bagajını hiç mi temizlemez sorusunu sorduruyor bu araba. Onu geçtim, babam da neredeyse hiç temizlemez bagajını, ama rengi atmaz. Bu bagaj bariz şekilde defalarca ağır ıslanmış ve hiç kurutulmamış. Pandizot menteşeleri kırık, tanesi 80 liraya yakın, uyandırayım
Korna buton lastiklerinin orijinali takım halinde 75'ten aşağı olmaz. Diğer deri körüklerin de elden geçmesi lazım. Sahibi bayağıdır satmaya niyetli ki, elini sürmemiş bunlara.
Bir de, ya o kameranın merceğini bir silsene be adam. Kendi monitörümü tırnaklayıp durdum o lekeleri temizlemek için 3-4 fotoğrafta aynı yerde aynı leke...
Özetle, araba donanım olarak dolu eyvallah, ama özensiz kullanılıp yıpranmış. Bunu kesinlikle tavsiye etmem. Git @kubilayevis in arabayı al, satmaya niyetliydi. En azından artısını eksisini bildiğin araba. Ne kadar arızası eksiği gediği varsa bir kere tamir ettirip sonra kafan rahat binersin.
oo kolay gelsinOkul tatile girdi çoktan ya. 10 gün oldu. Ben de çalışıyorum.
maaş bağlayacaklar düzenli bekliyorum inşallahoo kolay gelsin
Aga o km'de alır almaz edeceğin 4 amortisör masrafın var.abi tek kapı onun ya :S o değil fiyatlar harbiden buralarda 4 kapı 1.4 ve 200binin altı kmlerde :S
Bu gerçekse vay halimize... Bu ülkeye ışidi de girer fetösüdeşaka mı bu yav
Sistem pekala izin verir de, görevlilerin işgüzarlığı.
Aga o km'de alır almaz edeceğin 4 amortisör masrafın var.
Direksiyon kutusu masrafın var. Yoksa da 1 yıl içerisinde olur
Ummadığın şekilde yılın ve km'nin getirdiği radyatör değişimi, soğutma suyu haznesi değişimi, yok efenim silecek suyu haznesi çatlamış onun değişimi vs.vs. verdiğin paraya acıyacağın plastik aksamların değişim masrafı olacak.
90k de triger zinciri değişimi var. Haliyle 180k'de de var
Kapı içlerinde otomatik ve manuel camların mekanizmalarında/motorlarında arızalar, çürüyenler vs.ler vardır. Eline alırsın hepsini.
Şarj dinamosudur, gergi kasnağıdır, krank devir sensörüdür, fan müşürüdür, far sölesidir, silecek motorudur, falanı filanı bir sürü masraflar tek tek çıkacak. Bunların bir kısmına ben kendi arabamda masraf ettim, alternatiflerini de başka arabalarda yaşadım oradan biliyorum.
LPG'ye bağlı masraflara girmiyorum bile.
Baltalı ilah gibi yağdırdım ama gerçekler bunlar. O yüzden ona göre fiyat pazarlığı yapmak gerek. O parayı vermek demek, arabayı kafadan 30bine almak demek.
Benim bile kazancım yok ne maaşı pnpmaaş bağlayacaklar düzenli bekliyorum inşallah
Oturduğum yerde hafif sesli çatırdadım o ne be xDay ben şok vazcaaydım ben
hayırdır yahu ?Benim bile kazancım yok ne maaşı pnp
Gün geçmiyorki bir gece daha 21km yolu aşıp hastaneye gitmeyelim
Hoydaa.. Ne oldu abim? Son durumlar nedir?Benim bile kazancım yok ne maaşı pnp
Gün geçmiyorki bir gece daha 21km yolu aşıp hastaneye gitmeyelim
Oturduğum yerde hafif sesli çatırdadım o ne be xD
Haydiii... Gelişmeleri haber et.Her gece bişey çıkıyor yav, bu sefer tümörün olduğu yer şişti sert bayağı
Estafurullah hocam oyle demeyin kendinize simdi kapi gibi biz dururkenSistem pekala izin verir de, görevlilerin işgüzarlığı.
Arkadaş Ankara'dan Kocaeli'ye gelirken getirdiği pc kasasını dönüşte almamaya kalkışmışlardı. Arkadaş çok temiz yüzlü mülayim birisidir, benim gibi at hırsızıyla beraber biraz iyi polis-kötü polis durumu oldu. Görevli benden tırsmak yerine arkadaşın düzgünlüğüne tav oldu, öyle aldı istasyondan perona. Perondaki görevli de hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmamış.
Benim örneğim mid-tower pc kasası, öyle namus meselesi hassas konu da değil. Ama tutup baba-kızı yanyana oturtmamak bambaşka bir fiyaskodur. Eğer olay çarpıtılmadıysa ve tam olarak böyle olduysa yallah avrupaya yallah amarigaya arkadaşlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sorunsuz-corsa-383492377/detay Şuna bir bak. İç mekanda direksiyon komple değişmiş. Airbag'i bir kontrol ettirmek gerekir sadece. Sonradan sert plastik yerleri deri kaplatılmış filan, temiz tutmak için çalışılmış. araba. Bakabilirsin böyle bir şey. Kondisyon iyiyse gidip almaya değer. Bursa'da tanıdık varsa baktır.abi nası tepki vereceğimi bilemedim arkadaşta 98 civic var 170binde tertemiz araba 26ya onu alsam daha iyi gibi hahahaha