Yav içimde bir huzursuzluk var nedense eskiden buraya bile yazan And reyis online bile olmuyor videodan da geçtik :/ Diğerleri zaten piyasada yok acaba herkes yıllık izin mi yapıyor
Kendi arabam üzerinde 25kg'dan fazla farkım oldu. Babamın arabası üzerinde 55kg filan fark oldu bende. Benim de çok gözüme takılmıştı zamanında, o gözlemlerden çıkarımımdır. Ailede dizlerinde sıkıntı olan da var, araba tercihleri ve koltuğunun deformasyonu farklı, benim dönem dönem farklı ayakları kırdığım, belimi kasığımı filan sakatladığım da oldu.
@DuzboruDownpipe Bu arada Fiesta mk6'da 100k km'den sonra gözüken o izler, mk7'de 30k km'de gözükür olmuştu. Aynı kullanıcılar, aynı bünye Yeni jenerasyonlarda hep kalite düşürüyorlar, yapacak bir şey yok.
E deplasman koşulları nedeniyle belim tutuk 1 haftadır, nabayım kardeş? Kas gevşetici bilmemne pehlivan gibi yağlı kremli geziyorum evde. Biz de kemik sesine bayılmıyoruzabi bi daha öyle kırık sakatlık falan yapma yav iyi şeyler değil onlar ben de yaşadım
Videoları boşverde eskiden @and abi bizimle burada etkilesime geçip konuşurdu...Yav içimde bir huzursuzluk var nedense eskiden buraya bile yazan And reyis online bile olmuyor videodan da geçtik :/ Diğerleri zaten piyasada yok acaba herkes yıllık izin mi yapıyor
O zaman böyle sektörün..........................................................................Kendi arabam üzerinde 25kg'dan fazla farkım oldu. Babamın arabası üzerinde 55kg filan fark oldu bende. Benim de çok gözüme takılmıştı zamanında, o gözlemlerden çıkarımımdır. Ailede dizlerinde sıkıntı olan da var, araba tercihleri ve koltuğunun deformasyonu farklı, benim dönem dönem farklı ayakları kırdığım, belimi kasığımı filan sakatladığım da oldu.
@DuzboruDownpipe Bu arada Fiesta mk6'da 100k km'den sonra gözüken o izler, mk7'de 30k km'de gözükür olmuştu. Aynı kullanıcılar, aynı bünye Yeni jenerasyonlarda hep kalite düşürüyorlar, yapacak bir şey yok.
E deplasman koşulları nedeniyle belim tutuk 1 haftadır, nabayım kardeş? Kas gevşetici bilmemne pehlivan gibi yağlı kremli geziyorum evde. Biz de kemik sesine bayılmıyoruz
valla korkuyorum sağlık vs bi sıkıntı mı var acaba diyeVideoları boşverde eskiden @and abi bizimle burada etkilesime geçip konuşurdu...
Yarın Esoto'ya gel.O zaman böyle sektörün..........................................................................
Bi ara beni Corsa'nla gezdir abey
Saat kaçta?Ayarlanmaya bakarım.Yarın Esoto'ya gel.
Muhtemelen erken saat. Netleşince yazarım tel.den. Yeğenimle de tanışırsın, el kadar çocuğu servislere sanayilere sürmeye başladıkSaat kaçta?Ayarlanmaya bakarım.
Saat kaçta?Ayarlanmaya bakarım.
(Yüksek ihtimal gelemem Tokat'a 7-8 gibi yol alacağız.)
Tamamdır ayarlanmaya bakarım ben deMuhtemelen erken saat. Netleşince yazarım tel.den. Yeğenimle de tanışırsın, el kadar çocuğu servislere sanayilere sürmeye başladık
Antalyada kanalın yanında oturuyorum da Ispartada sıkıntı abi@Yasin Aygun kanal var mı oralarda bildiğin
artık otoparktan test beklemek yerıne sızı bekleyecez galıba3 açı yaptık o yüzden 3 güne falan gelir yoksa hemen akşamına atardık. Ama sümbül çok iyi oldu yav
Tehlikeli sulardasınAntalyada kanalın yanında oturuyorum da Ispartada sıkıntı abi
Estağfurullah efem otopark bu işte çok ayri bir yerde ve bizim otopark gibi olma imkanımız yok biz hobi olarak kendi çapımızda bişeyler yapmayı seviyoruz .artık otoparktan test beklemek yerıne sızı bekleyecez galıba
selamGalatasaray divan kurulunu izlemekten geliyorum. Çok gerginim karşıma dursun özbek çıksa kendimi tutamayabilirim.