Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav içimde bir huzursuzluk var nedense eskiden buraya bile yazan And reyis online bile olmuyor videodan da geçtik :/ Diğerleri zaten piyasada yok acaba herkes yıllık izin mi yapıyor

Kendi arabam üzerinde 25kg'dan fazla farkım oldu. Babamın arabası üzerinde 55kg filan fark oldu bende. Benim de çok gözüme takılmıştı zamanında, o gözlemlerden çıkarımımdır. Ailede dizlerinde sıkıntı olan da var, araba tercihleri ve koltuğunun deformasyonu farklı, benim dönem dönem farklı ayakları kırdığım, belimi kasığımı filan sakatladığım da oldu. :)
@DuzboruDownpipe Bu arada Fiesta mk6'da 100k km'den sonra gözüken o izler, mk7'de 30k km'de gözükür olmuştu. Aynı kullanıcılar, aynı bünye :) Yeni jenerasyonlarda hep kalite düşürüyorlar, yapacak bir şey yok.

abi bi daha öyle kırık sakatlık falan yapma yav iyi şeyler değil onlar ben de yaşadım :D

Kendi arabam üzerinde 25kg'dan fazla farkım oldu. Babamın arabası üzerinde 55kg filan fark oldu bende. Benim de çok gözüme takılmıştı zamanında, o gözlemlerden çıkarımımdır. Ailede dizlerinde sıkıntı olan da var, araba tercihleri ve koltuğunun deformasyonu farklı, benim dönem dönem farklı ayakları kırdığım, belimi kasığımı filan sakatladığım da oldu. :)
@DuzboruDownpipe Bu arada Fiesta mk6'da 100k km'den sonra gözüken o izler, mk7'de 30k km'de gözükür olmuştu. Aynı kullanıcılar, aynı bünye :) Yeni jenerasyonlarda hep kalite düşürüyorlar, yapacak bir şey yok.
O zaman böyle sektörün..........................................................................
Bi ara beni Corsa'nla gezdir abey

Galatasaray divan kurulunu izlemekten geliyorum. Çok gerginim karşıma dursun özbek çıksa kendimi tutamayabilirim.

0c13f91d580ceeb6ae98a82d1e560333_670.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...