Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O koltuk olur öyle çok da şeyyapmamak lazım. Arabaları standart 75-80kg insanlar için yapmaları, benim gibi 75+80kg insanları mağdur ediyor. Arabalar da arada kaynıyor böyle işte. :)
Hepsi bi yana, bu arabada oturma pozisyonu değiştirip daha aşağı almış olabilir baban. Park ettiğiniz yer değiştiyse ve kaldırım gibi bir yerden arabaya biniliyorsa yine yapar. Bu araba alındıktan sonra kullanan kişinin bacakları, beli veya sırtında küçük bir sıkıntı olsa bile arabaya binişi değişir. O bile böyle iz yaptırır.
Ben ilk mesajda reçeteyi verdim, uygulayıp uygulamamak size kalmış. :)

şu detayları asla bilemezdim sanırım :)))

O koltuk olur öyle çok da şeyyapmamak lazım. Arabaları standart 75-80kg insanlar için yapmaları, benim gibi 75+80kg insanları mağdur ediyor. Arabalar da arada kaynıyor böyle işte. :)
Hepsi bi yana, bu arabada oturma pozisyonu değiştirip daha aşağı almış olabilir baban. Park ettiğiniz yer değiştiyse ve kaldırım gibi bir yerden arabaya biniliyorsa yine yapar. Bu araba alındıktan sonra kullanan kişinin bacakları, beli veya sırtında küçük bir sıkıntı olsa bile arabaya binişi değişir. O bile böyle iz yaptırır.
Ben ilk mesajda reçeteyi verdim, uygulayıp uygulamamak size kalmış. :)
Park yeri hep aynı koltuk en aşağıda:)Forumlara da baktım kronik deniyor.

92ba1ce7aa3a5aa6784410a92f91408f.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok deli kaçıyor ve konforu hiç fena değil :D:D:D arabada ESP yok 5 kişi baya bi zorladık zaten arkası yere yapışık gidiyor :D:D tam arka gelecek diyoruz araba ağırlıklarımızdan dolayı lastiğin üstüne biniyor :D:D
Valla ben makas atan ibişleri görüyorum araba resmen havalanıyor sağ sol yaparken gövdesi yerden yükseliyor.
Aman Allah muhafaza vallaha güvenlik de yok zaten bisiklet kadar da lastiği var

şu detayları asla bilemezdim sanırım :)))
Kendi arabam üzerinde 25kg'dan fazla farkım oldu. Babamın arabası üzerinde 55kg filan fark oldu bende. Benim de çok gözüme takılmıştı zamanında, o gözlemlerden çıkarımımdır. Ailede dizlerinde sıkıntı olan da var, araba tercihleri ve koltuğunun deformasyonu farklı, benim dönem dönem farklı ayakları kırdığım, belimi kasığımı filan sakatladığım da oldu. :)
@DuzboruDownpipe Bu arada Fiesta mk6'da 100k km'den sonra gözüken o izler, mk7'de 30k km'de gözükür olmuştu. Aynı kullanıcılar, aynı bünye :) Yeni jenerasyonlarda hep kalite düşürüyorlar, yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...