Şikayet butonu çalışıyomuş dimi lşasdaksd ama ben kardeşimi satacak kadar düşmedim.Ahshdhahah bu karikatür kime aitti ya?
Duman?Kafamda deli şeyler dönüyo orhan abi..
1 uyarı puanı hakkın kalmadı mıydı Orhanbabuş?Ahshdhahah bu karikatür kime aitti ya?
Karikatur cizerini sordum olm ne varŞikayet butonu çalışıyomuş dimi lşasdaksd ama ben kardeşimi satıcak kadar düşmedim.
Birgun bu forumun tadi iyice kacacak ve hepimiz toplanip gitcez ahada buraya yaziyorumAhshdhahah bu karikatür kime aitti ya?
Hz.Ömer'den daha adaletli adminimiz var. Banlanmazsın.Karikatur cizerini sordum olm ne var
Benim yakındır ise başladıktan sonra takilmam buralardaBirgun bu forumun tadi iyice kacacak ve hepimiz toplanip gitcez ahada buraya yaziyorum
Hakanda yakinda kaccak bende giderim herhalde.Benim yakındır ise başladıktan sonra takilmam buralarda
Satıyosun demek yarım porsiyon İskenderBen de başbakan olursam takılmam buralara giderim.
adam bildiklerimiz madammış. Yok lan ne satıcam Adamlar 35 yaşına gelmiş forumda takılıo onlar satsın benm yaşım genç zaaSatıyosun demek yarım porsiyon İskender
Baba kilo verirse sıkıntı kalmaz. Ya da sen inerken koltuğu geriye itersin, binerken baba daha rahat biner Onun çözümü yok, ilerlemesi engellenebilir.
24 bindeki arabada bunları görmek üzücü
85 bindeki Golf 6 mızın koltukları bebek gibiyken hele bunu görmek can sıkıcı
Ne yapılabilir buna?
Babam 85 kiloBaba kilo verirse sıkıntı kalmaz. Ya da sen inerken koltuğu geriye itersin, binerken baba daha rahat biner Onun çözümü yok, ilerlemesi engellenebilir.
O koltuk olur öyle çok da şeyyapmamak lazım. Arabaları standart 75-80kg insanlar için yapmaları, benim gibi 75+80kg insanları mağdur ediyor. Arabalar da arada kaynıyor böyle işte.Babam 85 kilo