Kazığı sokuyolar daha çıkamıyo nerde olduğunu bulamıyox Hakan abey çapran yatırıp düz kazığı sokuyolar arada feleğimiz şaşıyo
Açılın kavga varOlum lan sen nasıl bi cenabetsin?
Onu sem hocalara sor bi deCeyhundan 1 yaş küçüğüm ezmeyin yaw
Bir taneside hani bana diyor kızları mesleğinden soğutursunuz olm siz götürmüyomHani bana hani bana balparmak
Bende 82.34 de kaldım yav önemli olan allahın takdiri hem bundan önce hep tador aldımtamam işte o alabiliyosa senin hayli hayli alman lazım
kesınlıkle alması lazımtamam işte o alabiliyosa senin hayli hayli alman lazım
Zenqin qlçamDuzboru büyüyücne dispatcher olcak
Bende 82.34 de kaldım yav önemli olan allahın takdiri hem bundan önce hep tador aldım
Olum öyle bi durumda gidicen her hocadan not isticeksin. Hocam üç puan verseniz takdir alıyorum diye diye tırtıklıcasınBenim ortalamam 84.1 de kaldı yakabilen yaksın
Ahahahaj konu nediraboooo bizim @defender nerelerde o bilir batum'lu ablaları
Yok abi onlar cici biz severiz.Bir taneside hani bana diyor kızları mesleğinden soğutursunuz olm siz götürmüyom
İngilizceci ders içine 100 girse aldıydım zaten sınıfın en düşük ders içini ben aldım yazılılar düşük diyeOlum öyle bi durumda gidicen her hocadan not isticeksin. Hocam üç puan verseniz takdir alıyorum diye diye tırtıklıcasın
abovvvvvv.Zaten ben kuvvetle muhtemel öldüreceğim için yanlışlıkla sıkıntı olabilir.
Besmelesiz olmazYok abi onlar cici biz severiz.
Ahahahaj konu nedir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin bittikten sonra 2 rekat'da namaz kılarsın hey allahım yaBesmelesiz olmaz
Önlemi de almak lazım hepatit B olup çıkmayalım
Daha karpuz keseceğdikBen yatıyorum hadi iyi geceler size