Batumdaki ablalarda tl karsisinda degerlendiyanlis anlamayin genclere kotu ornek olmayalim
hahaahahahahah her sektörü etkiledi doğru diyosun
Batumdaki ablalarda tl karsisinda degerlendiyanlis anlamayin genclere kotu ornek olmayalim
O iş de yattı desenizeBatumdaki ablalarda tl karsisinda degerlendi [emoji3]yanlis anlamayin genclere kotu ornek olmayalim [emoji23][emoji23]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkin abinin bu cevap yazma süresine bişeyler yapması lazım konudan uzak kalıyoz.
helal kardeşime. Zaten karne dediğin nedir ki bir kağıt parçasıHey maşallah. Boşuna demiyorum allahın takdiri önemli diye. Bende sadece 3 ders 5 değil kalan komple 85 üzeri.
Yarın bitiyi
Bende de Mat Tarih Edebiyat İng 4 kalanlar 5 panpaHey maşallah. Boşuna demiyorum allahın takdiri önemli diye. Bende sadece 3 ders 5 değil kalan komple 85 üzeri.
Neyse simdi peze... gibi oldum hahahah yada kemal sunal gibi şeeey kerane nerde [emoji16]O iş de yattı desenize
abi bekleyene kadar 10 tane mesaj atılıyo zatenişte bu be işte bu sonunda bi tane benii anlayan biri çıktı @Berkinka nolur duy sesimi noluuurrrrr
Evet ahaksksksmskarneyi o yüzden mi alamıyosun
Karnede hala çok çalışman lazım gibi şeyler yazılıyor mu sınıf hocaları tarafındanBende de Mat Tarih Edebiyat İng 4 kalanlar 5 panpa
Evet ahaksksksms
İyi oldu aslında tatil 3 hafta oldu
Bilmiyom valla sınıf hocam da biraz değişik dul kalmış hala onun dramını yaşıyo herhaldeKarnede hala çok çalışman lazım gibi şeyler yazılıyor mu sınıf hocaları tarafından
geçen senelerde bişeyler yazmışlardı da bakalım bu sene yazacaklar mı.Karnede hala çok çalışman lazım gibi şeyler yazılıyor mu sınıf hocaları tarafından
AhahaghagsgahosılBilmiyom valla sınıf hocam da biraz değişik dul kalmış hala onun dramını yaşıyo herhalde
abi bekleyene kadar 10 tane mesaj atılıyo zaten
Benimki saçma salak bi şeyden olduğu için babam pek bi şey demedi zatenben herhangi bi sebepten uzaklaştırma yesem babam beni oyar oyar ne tatili dükkanda yatırır
hahahahahaha mert bey bi panikledi mi?Rav4 yol tutuşuna bakarken @cnkakyz ve @MertEren arasındaki konusma aynen şu sekildeydi bu arada sıktığımız yol meşhur kayışdagı yolu.
Cenk bey: Bas Bas Bas önu boş bas 4 çeker bu tutar tutar bas sen sık olmadı zaten ESP tutar
Mert bir güzel arkayı hafif getirerek virajdan çıkar
@cingozdebriyaj ise korkudan kalp krizi geçirmekte
Ben ise iyi aldı yav demekteyim
@Mertcan ise tepkisiz.