iyi geceler abiBen yatıyorum hadi iyi geceler size
iyi geceler abiBen yatıyorum hadi iyi geceler size
abovvvvvv.
Her ders ortalamam 78 üzeri matematik 61 bu nedir ya bide matematik de severim.İngilizceci ders içine 100 girse aldıydım zaten sınıfın en düşük ders içini ben aldım yazılılar düşük diye
Onu da yaparız abi yaAma önce şadırvanda gusül almak lazımİşin bittikten sonra 2 rekat'da namaz kılarsın hey allahım ya
olum gece yarısı olmuş iş güç var sen kaçta alacan karneniDaha karpuz keseceğdik
İyi geceler
Ceyhun ışık hızı ile edit yaptın lan ahdhahdhshYok abi onlar cici biz severiz.
İşin bittikten sonra 2 rekat'da namaz kılarsın hey allahım ya
Ben karne almaya gitmiyom pnp malum sebeblerden dolayıolum gece yarısı olmuş iş güç var sen kaçta alacan karneni
İyi geceler hocamBen yatıyorum hadi iyi geceler size
ceyhun üç tane 1 varHer ders ottalamam 78 üzeri matematik 61 bu nedir ya bide matematik de severim.
Matematiğim 78 de ingilizceden 42 almayaydım 85 i geçerdim yavHer ders ottalamam 78 üzeri matematik 61 bu nedir ya bide matematik de severim.
İyi geceler abi allah rahatlık versin.Ben yatıyorum hadi iyi geceler size
oha karne de mi vermiyolarBen karne almaya gitmiyom pnp malum sebeblerden dolayı
Batumdaki ablalarda tl karsisinda degerlendi [emoji3]yanlis anlamayin genclere kotu ornek olmayalim [emoji23][emoji23]batumdaki ablalar @ilhan55 abi forumun gençlerini götürcek
Karneyi 2.dönem başı alcam la o kadar da değiloha karne de mi vermiyolar
Ben karne almaya gitmiyom pnp malum sebeblerden dolayı
Hey maşallah. Boşuna demiyorum allahın takdiri önemli diye. Bende sadece 3 ders 5 değil kalan komple 85 üzeri.ceyhun üç tane 1 var