Ya her yerde karne almış liseliler var tam enseleri tokatlık
Artık dergi almıyorum ya içeriği ot gibi geliyor
Harika mütüşHisarlar makina Hintlilere satilmis...
Bir dizideki ünlü kesit aklıma geldi.Hisarlar makina Hintlilere satilmis...
Biz öyle değiliz ama de mi @gteproSabah iş yerime gelirken gördüm bende agizlarinda cuğara kızlara Çaka satıyor pizivikler hayta hepsi
Onlar işte hep pöpüler olma çabalari abim.Sabah iş yerime gelirken gördüm bende agizlarinda cuğara kızlara Çaka satıyor pizivikler hayta hepsi
Biz efendiyiz olum onların ne yaptıği nelli değil parkda içemeler falan...Biz öyle değiliz ama de mi @gtepro
Valla dergiye hiç para vermiyom babamların şirkete düzenli olarak bedava geliyor babamda bana hep onları getiriyor.
Hayat popülerlik dinlemiyor.Kafalari birşey basıp hayatın ciddiyetini öğrendikleri, iş,ekmek derdine düştükleri vakit popülerlik bir işe yaramıyor.Onlar işte hep pöpüler olma çabalari abim.
Bende vermem normalde,Migrosa alışveriş yapmak için gitmiştim ilgimi çekti ne var bakayım diye aldım.Valla dergiye hiç para vermiyom babamların şirkete düzenli olarak bedava geliyor babamda bana hep onları getiriyor.
İçerik nasıl beğendin mi bari hocam?Bende vermem normalde,Migrosa alışveriş yapmak için gitmiştim ilgimi çekti ne var bakayım diye aldım.
Satıp saçıp yiyip gidecekler ben bunlardan sonraki iktidara acıyorum.Kemer sıkma politikaları, kamulaştırma, tüketimi azaltmaya, dış borcu azaltmaya yönelik çalışmalar yapılacak ve halk belli bir kesim "önceden daha iyi yaşıyorduk" kafasına girecek.Bu sirket satma olayları sonradan totomuza patlayacak ama hadi bakalım
Borajet banvit polisan hisarlar ne varsa satıyorlar
Anlatım dili diğer dergilere nazaran fena değil.İçerik nasıl beğendin mi bari hocam?
Artık dergi almıyorum ya içeriği ot gibi geliyor