abi enişte vallahi sen gibi tanısan seversin
doblosu var mı
geçen yaz olaydım forumda bak görüşürdük sökede
80 kere kuşadasına gittim, gidişte selçuk üzerinden gidip dönüşte söke üzerinden dönüyordum afiş asa asa
abi enişte vallahi sen gibi tanısan seversin
geçen yaz olaydım forumda bak görüşürdük sökede
maalefes enişte daha dobloya sahip değil şimdi eve doğal gaz döşetiyor onu bitirince alır belki afiş mi ? ne afişidoblosu var mı
80 kere kuşadasına gittim, gidişte selçuk üzerinden gidip dönüşte söke üzerinden dönüyordum afiş asa asa
maalefes enişte daha dobloya sahip değil şimdi eve doğal gaz döşetiyor onu bitirince alır belki afiş mi ? ne afişi
tamam anladım genel olarak iş afiş asmaktıkonser tiyatro çocuk tiyatrosu bi sürü afiş astım farklı farklı ya hangi biri şimdi ))
tamam anladım genel olarak iş afiş asmaktı
ooo konser mi en sevdiğim denizlide sık sık gidiyorum konserlere ilgiliyim bu işlere bayayok iş genel olarak konser tiyatro vs organize etmek, onun içinde afiş asmakta vardı
ooo konser mi en sevdiğim denizlide sık sık gidiyorum konserlere ilgiliyim bu işlere baya
denizlide sürekli ımageına gidiyorum egs uzak olduğu için gelemedim ama sürekli ımageına falan geliyorum konserlereEgs'ye veya açıkhavaya geldin mi hiç ? geçtiğimiz ağustosa kadar 1,5 sene Denizlide onun öncesinde 4 sene zonguldak bartın karabükte konser tiyatro düzenledim yerel amatör gruplarımda vardı menajerliğini yaptığım imagine woops baron vs sahne alan
denizlide sürekli ımageına gidiyorum egs uzak olduğu için gelemedim ama sürekli ımageına falan geliyorum konserlere
Yakında akraba çıkacağnız
ben zaten çok clup seven insan değilim kuşadası dibimdeyken bile arkadaş zoruyla gidiyordum sanatçı dinlemeyi seviyorum para vericeksem sanatçı kazansın hiç değilse emek verilmiş birşey dineyeyim hazır mp3 çalan adama para verip dinlemek bilmiyorum zaten bu çevreyle konsere para vermiyorsundur .imagine'da amatör gruplarımın konserleri oldu hep, onun harici para verip konsere gitmeyi seven biri değilim ama terasında çok keyif yapmışımdır eski patron fatih abiyi de çok severim )
Öğrencilere imagine, biraz daha parası olana route parti isteyene tren baron zaten )
ben zaten çok clup seven insan değilim kuşadası dibimdeyken bile arkadaş zoruyla gidiyordum sanatçı dinlemeyi seviyorum para vericeksem sanatçı kazansın hiç değilse emek verilmiş birşey dineyeyim hazır mp3 çalan adama para verip dinlemek bilmiyorum zaten bu çevreyle konsere para vermiyorsundur .
tabi işin mutfak kısmınada hakim olunca öyle bir düşünce normal bende seçici davranırım ya gitmek istediklerime zaten öğrenciyiz bütçe kısıtlı ince eleyip sık dokuyoruz ımageına da en büyük anım bira bardağında 35 lik rakı içmiştim hiç unutmuyom halil sezai konseriydi o barda sayesine muhabbet falan etmiştik adamla tabi gecenin sonunda allahtan yürüyerek eve varabilmiştimya emeğinin hakkını veren djler var onlara laf edememde ben de pek party sevmiyorum, profesyonel konserlere para verip gitmeme sebebim biraz da tercih gelecek isme bağlı. piyasada sevdiğim bi çok ismin konserini zaten kendim bazıları birden fazla olmak üzere düzenlediğim için arkadaşlar hadi gidelim demezse gitmek istemiyorum ama bazı isimler var ki 10 kere gelse 10 kere para da verir giderim diyebileceğim isimler.Bi de bu işin bütçe kısmını bilince insan kâr hesabını yapıyor para verip gitmek istemiyor sonra da ))
Halil sezai ile oturup içmişliğim de var çok kafa adamdır dengesiz 8 9 konser yaptık onla ya bıktım ondan. Benimde bİ keresinde imagine çıkışı forum çamlık ordaki bi taksicinin bana kitlemesi var ki ömrüm boyunca unutamamtabi işin mutfak kısmınada hakim olunca öyle bir düşünce normal bende seçici davranırım ya gitmek istediklerime zaten öğrenciyiz bütçe kısıtlı ince eleyip sık dokuyoruz ımageına da en büyük anım bira bardağında 35 lik rakı içmiştim hiç unutmuyom halil sezai konseriydi o barda sayesine muhabbet falan etmiştik adamla tabi gecenin sonunda allahtan yürüyerek eve varabilmiştim
ya ben seni daha önce tanımalıymış adamdaki şansa bak sezai ile içiyor yaHalil sezai ile oturup içmişliğim de var çok kafa adamdır dengesiz 8 9 konser yaptık onla ya bıktım ondan. Benimde bİ keresinde imagine çıkışı forum çamlık ordaki bi taksicinin bana kitlemesi var ki ömrüm boyunca unutamam
ya ben seni daha önce tanımalıymış adamdaki şansa bak sezai ile içiyor ya
dumanın yeri bende zaten çok ayrıdır adada gitmiştim konserlerine denizliyede bir türlü gelmediler şanslı adamsın valla sezainin kazak fav bu aradaEkli dosyayı görüntüle 3615
2 sene önce
[emoji23][emoji23][emoji23]
Ekli dosyayı görüntüle 3616
bu çok daha eski ama 4 sene önce falan zonguldak üni festivalinden
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
denizliye 4 5 defa geldiler yav imagine açıkhavadumanın yeri bende zaten çok ayrıdır adada gitmiştim konserlerine denizliyede bir türlü gelmediler şanslı adamsın valla sezainin kazak fav bu arada
ben geleli 3 sene oluyor daha gelmedilerdenizliye 4 5 defa geldiler yav imagine açıkhava