Herkes gitti yavKız çocugu dogdu herhalde
bir sessizlik oldu
Beni neden sürekli banladığını sorucamSelamlar, herkese iyi akşamlar,
Bazen yoğunluktan sadece sabahları ve akşamları girebiliyorum. Şikayetleri de ancak o zaman gözden geçirebiliyorum. Sorun yok, gördüm göreceğimi
Yolda görsen ne yapacaksın merak ediyorum ? Ne bileyim beni görünce hakaret, küfür ettiğinde veya beni dövmeye kalkıştığında göğe mi ereceksin ?
Beni neden sürekli banladığını sorucam
Because of Donkey DickBeni neden sürekli banladığını sorucam
Vallahi okurken gururlandımbeyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso
Ta ben gururlandım Senin iş oluyor bu arada kaleyi içeriden fethetmek iyidirbeyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso
ooobaaaaa o zaman sana helal olsun kardeş aktarılan kadar senin de kapman önemli O zaman sana başarılarının devamını diliyorum Bkz Genel kültürün önemi. Bilgi havuzu ne kadar doluysa o kadar sempati bence. Bak sevindim ya la gece gecebeyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso
as bayrakları as as otoparkın gururubeyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso
Yardırmışın yav. Sen o aile daamat olurun bak buraya yazıyom. Amca hasta olmuşsana kız çok şaşırmış yani kale içtem feth ediliyor birnevi.beyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso
Şen ola düğün şen olabeyler yeni bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istiyorum malum forumda takılmaya başladığımdan beri sayenizde ve birazda kendi çabamla ufak tefek şeyler öğrendik kendi çapımızda bir birikim oluşturduk katkılarınızın için eyvallah neyse konuya geçiyorum geçenlerde bir kız arkadaşım var babası araba alacakmış neyse benimde arabalara olan merakımı biliyor kızda yani allah bağışlasın afeti devran geldi geçen bize yardımcı olurmusun dedi babasına söylemiş iyi dedim adam aldı gittik honda bayiye adam klasik türk olarak sedan araç istiyor neyse hondada adam başladı anlatmaya efendim şöyle güzel yeni kasa falan standar satış danışmanı adam bana döndü kızda bakıyor benim mabed tavan neyse otomatik bakıyor amcamız danışmanda otomatiği duyunca yapıştı ekstra para tabi bana döndü evlat nedir bu şimdi oluru var mı dedi gayet cool bir edayla dedim kemal amcacığım bu araba çöp size gelmez motoru baya eski bu kasa için yeterli değil eski teknoloji iç tasarım iyi ama otomatiğine ekstra para ödemek saçma enayilik aracınız gitmezden falan bi girdim cvt falan nasıl yardırıyorum allahtan hazırlık gitmiştim satış danışmanı zaten kaldı adam direk çıktı sağlam bi küfür yedim ama kız ben konuşurken fena kesiyordu onu farketmedim de değil büyük ihtimal focus alacak kafasına yattı adam da baya hayır duası etti arabaya bindik kız diyor sanki mühendis gibi konuştun gerçekten hayran kaldım ne kadar donanımlısın falan içimden diyorum bu bizim forumdaki ağır topları görse ruhunu teslim edicek velhasıl kelam sayenizde bir dişi panpanızın gözünde nirvanaya ulaştım buda böyle bir anımdır asdqwd @gtepro @alfhonso