4 sene önce falan zaten.ben geleli 3 sene oluyor daha gelmediler
4 sene önce falan zaten.ben geleli 3 sene oluyor daha gelmediler
Düşman g*tüne böyle kadın
Düşman g*tüne böyle kadın
Duyduğum en itici kadın sesi ya bir ömür geçer mi lan bununla
Bu karıyı burdan alın
evlerden ırak...sesi bırak adamın kaslar kilitlendi nefes alamaz hale geldi ama kadının tepkisi triplere giriyon ağzının oraya çıkaramıyon diyo asdfasdf hahahaha
Forum acilmadan once eski sistemde 2 kere hesap eskittim
Berkin çokda şappama şunu işte.Ben sadece forumun moderasyonuyla ilgilendim. Eski sistemlerde ben ilgilenmiyordum sohbetle.
Bu hep böyleyse ölüm gibi bir şey ama öldürmeyip süründüren cinsten. Boşayıp kurtulması lazım...
Ben sadece forumun moderasyonuyla ilgilendim. Eski sistemlerde ben ilgilenmiyordum sohbetle.
Kendilerinin eline 5 kg su versen marketten arabanın bagajına kadar götüremez"öfff,püff"yaparlar.sesi bırak adamın kaslar kilitlendi nefes alamaz hale geldi ama kadının tepkisi triplere giriyon ağzının oraya çıkaramıyon diyo asdfasdf hahahaha
@and abi siz hiç evde takılmıyor musunuz? 2. sefer geldim ve sizi yine bulamadım . 500 kere zile bastım hatta.
Ben olsam bende açmazdım.@and abi siz hiç evde takılmıyor musunuz? 2. sefer geldim ve sizi yine bulamadım . 500 kere zile bastım hatta.
O bölgeye genelde spontane şekilde gidiyoruz. Yoksa haber verecem.gitmeden haber versene ))
AsdsxfzddksksksksBen olsam bende açmazdım.
O bölgeye genelde spontane şekilde gidiyoruz.
Ben olsam bende açmazdım.