İyi akşamlar panpalar harbiden yeni karneler nasıl merak ettim bi atın da görelim bizde pekiyi falan yazıyodu sağ tarafta
Şanınız yürüsün
Ayda yılda bi uzunyol fullemesi yoksa hep 50 lik 100 lükŞanınız yürüsün
İyi akşamlar panpalar harbiden yeni karneler nasıl merak ettim bi atın da görelim bizde pekiyi falan yazıyodu sağ tarafta
Valla ben her zammı iliklerime kadar hissetmek için çoğu zaman fullüyorum. Bugün arabada 4 kişi 5.4 yaktım, o kadar farklı bir kullanım tarzı benimsedim kiAyda yılda bi uzunyol fullemesi yoksa hep 50 lik 100 lük
şimdikilerde şiir yazıyolar sol tarafta
Abi burda sınıf öğretmeni edebiyatçıymış sanırımşimdikilerde şiir yazıyolar sol tarafta
Mazot 3.60 ken 700 km yi 130 liraya giderdik ah eski günlerValla ben her zammı iliklerime kadar hissetmek için çoğu zaman fullüyorum. Bugün arabada 4 kişi 5.4 yaktım, o kadar farklı bir kullanım tarzı benimsedim ki
kanadadaki emminden daha fazla haberler verirsen ben de yazıcam aynı şeyi burda sana
Abi burda sınıf öğretmeni edebiyatçıymış sanırım
Bu ne lan efsaneymiş
kanadadaki emminden daha fazla haberler verirsen ben de yazıcam aynı şeyi burda sana
hiç böyle edebiyatçı öğretmenim olmadı
o zaman berkine söyleyelim seni bi kaç hafta banlasın sen bi dış ortamlara ak sosyalleşşAbi M4 bakmış 8....... neyse benim tek sosyal aktivitem bura millet diyor ne var bu otopark ta bu kadar neye bakıyorsun falan cahil cahil konuşuyorlar :/
Valla düzenli olarak baktığım tek yer buraAbi M4 bakmış 8....... neyse benim tek sosyal aktivitem bura millet diyor ne var bu otopark ta bu kadar neye bakıyorsun falan cahil cahil konuşuyorlar :/ kovulmak istemiyorum
Yok abi yeni taşındık tam asosyal moddayım eskiden de asosyaldim şimdi 5x oldu bir yer bilmiyorum yaşıtım yok adam akıllı çevrede dershane af edersin malak kaynıyoro zaman berkine söyleyelim seni bi kaç hafta banlasın sen bi dış ortamlara ak sosyalleşş
Kalmak yok artık lisede galiba..Asıl efsaneler efsanesi
Kalmak yok artık lisede galiba..
Var abi benim arkadaş kalmıştı ortalaman 50 altında ise patates ama gerçekten yetenek isterKalmak yok artık lisede galiba..
Benim oğlan 3 sene evvel kalmıştı.Nasil başardın diye laptop almıştım ona yetenek gerektiriyor çünkü artık..Öğretmenler bildiğim kadarı ile geçirmek için uğraşıyorlar.Var abi benim arkadaş kalmıştı ortalaman 50 altında ise patates ama gerçekten yetenek ister
Vay be Benim babam daha şekilli bir kutlama yapardı kalsam hortumlar kızılcık sopaları vs.Benim oğlan 3 sene evvel kalmıştı.Nasil başardın diye laptop almıştım ona yetenek gerektiriyor çünkü artık..Öğretmenler bildiğim kadarı ile geçirmek için uğraşıyorlar.