Hayırlısıyla olur inşallahöncesinden yediğim sağlam kazıklardan dolayı güven zor
Hayırlısıyla olur inşallahöncesinden yediğim sağlam kazıklardan dolayı güven zor
Oluyodur da o belli etmiyordur. Kızları anlamak zor accık
Hayırlısıyla olur inşallah
ulan yılbaşında ahtım vardı bana birinci sınıfta acayip bağlayıp sonra ortada bırakan bi kız vardı. Kız sayemde mustangi öğrenip kafayı mustangle bozmuştu. İkramiye vursaydı shelby gt 350 yi alıp yanlıya yanlıya paüye girip kızın tam önünde v8 motorun o homurtulu sesini dinletip ardından camı açıp malum hareketi çekip dumana boağarak gitmek gibi bir film sahnesi hayalim vardı ama başka bahara kaldı assdqwdazcık ?
ulan yılbaşında ahtım vardı bana birinci sınıfta acayip bağlayıp sonra ortada bırakan bi kız vardı. Kız sayemde mustangi öğrenip kafayı mustangle bozmuştu. İkramiye vursaydı shelby gt 350 yi alıp yanlıya yanlıya paüye girip kızın tam önünde v8 motorun o homurtulu sesini dinletip ardından camı açıp malum hareketi çekip dumana boağarak gitmek gibi bir film sahnesi hayalim vardı ama başka bahara kaldı assdqwd
he ya motorlardan para almıyorlar arabalardan para alıyorlar akademisyenlere komedi bir rakam öğrenciye ise kol gibi bir rakaamaboşver zaten paüye girişler ücretli olmuş
Fazla iyimserim demiazcık ?
he ya motorlardan para almıyorlar arabalardan para alıyorlar akademisyenlere komedi bir rakam öğrenciye ise kol gibi bir rakaama
Fazla iyimserim demi
Nası yapıyosun onu ya formülü neben beleşe girip çıkıyorum
Nası yapıyosun onu ya formülü ne
Adam denizlide vali diye boşa demiyorum selamının açamayacağı kapı sınırılı asdqwçalışan tanıdıklarım var herhangi birinin adı yeter Zaten ziyarete geliyorum veya iş için geliyordum
Adam denizlide vali diye boşa demiyorum selamının açamayacağı kapı sınırılı asdqw
Denizlide bir etkinliğe gitmeden önce direk sana sorucam parmağın varmı diye Denizlide bir otopark buluşması organizasyonuda yaparsın artıkyav öğrenci işlerine geliyorum organizasyon görüşmelerine, devlet tiyatrosuna geliyorum görüşmeye, niye para vereyim
bi de kuzenim öğrenci işlerinde çalışıyo
Lan bende ne uydursamda nasıl yalvarsamda açtısam kapıyı diye çırpınayımçalışan tanıdıklarım var herhangi birinin adı yeter Zaten ziyarete geliyorum veya iş için geliyordum
Denizlide bir etkinliğe gitmeden önce direk sana sorucam parmağın varmı diye Denizlide bir otopark buluşması organizasyonuda yaparsın artık
eyvallah oda yeter hiç değilse ne görceğimizden haberimiz olur valla benim tercihim meyhanede dansözz ve fasıl asdwqdwq2nci döneme yapıcaz onu zaten, dj party danscı kızlar eşliğinde mi olsun meyhanede dansözz mü ? asdfadzhuahahah
artık parmağım yok hacı da bi şekilde tanışığım vardır ) işin hakkını biletin kaç tl olması gerektiğini konserin nasıl geçeceğini vs her türlü söylerim ama
eyvallah oda yeter hiç değilse ne görceğimizden haberimiz olur valla benim tercihim meyhanede dansözz ve fasıl asdwqdwq
Biraz da bu güzellikle gideyim mi?Ne dersiniz?