S
Sodalayn
Ziyaretçi
arkadaşlar başka otomobil forumu yokmu bildiğiniz tech turkey gibi otopark çok sıkmaya başladı ne içerik var ne konu hiç güncel değil
29500 e aldık vallaSatsa 30 isterbanko 30bin lira ister bakımlı duruyor
29500 e aldık vallaSatsa 30 ister
76 binde
Cam rüzgarlıklarını sökecez yakındapardon boraymış o ben golf4 gibi gördüm 30 liraysa iyi yine 76bin kmde
Cam rüzgarlıklarını sökecez yakında
İyi bi ampul alacaz
Bagajdaki bora yazılarını sahibi sökmüş ama yazılar bizde saklamış(Boya yok keyfi sökmüş)
Park sensörü de uyguladık mı tamamdır
Cidden baya temiz kerata yaşına göre
Senden büyükmü la araba hahashdaCam rüzgarlıklarını sökecez yakında
İyi bi ampul alacaz
Bagajdaki bora yazılarını sahibi sökmüş ama yazılar bizde saklamış(Boya yok keyfi sökmüş)
Park sensörü de uyguladık mı tamamdır
Cidden baya temiz kerata yaşına göre
Valla tek eğlencemiz VAG kavgaları şu hale bakiçerik video vs. artık beni ilgilendirmiyor sıkıcıdır değildir bilemem
ama forum ciddi sıkıcılığa doğru gidiyor geyik başlığı olmasa.
gülüp eğleneceğimiz ya da biraz taştaş yapacağımız bi konu olsa cevap yazsak ceza yiyoruz
saçmalığın daniskası
Ne vereyim abimearkadaşlar başka otomobil forumu yokmu bildiğiniz tech turkey gibi otopark çok sıkmaya başladı ne içerik var ne konu hiç güncel değil
1,6 mı önemli olan o 1,6ysa o kasaya o motor yemiyor
fikrimi yineliyorum
haftanın belirli bir günü belirli bir saati arınma gecesi yapalım
küfür kıyamet baldır bacak taştaş serberst olsun
zaten kavga falan değil muhabbet babında söylüyorum
sabah başlık silinsin
stres atmamız lazım
Bu başlıkta olmaz emek var kaç bin mesaj var yazık edemeyiz lütfenfikrimi yineliyorum
haftanın belirli bir günü belirli bir saati arınma gecesi yapalım
küfür kıyamet baldır bacak taştaş serberst olsun
zaten kavga falan değil muhabbet babında söylüyorum
sabah başlık silinsin
stres atmamız lazım
Hitler valla Prins Lpgli2.3 V5 olacak hali yoktu ya
Valla kuralım bi tane burdakilerlealinin orhan babuşu istersen whatsapp grubu kuralım sen sabah akşam at stresini
whatsapp'a tövbeliyim kimseye vermem numaramıalinin orhan babuşu istersen whatsapp grubu kuralım sen sabah akşam at stresini
ne emeğin var lenBu başlıkta olmaz emek var kaç bin mesaj var yazık edemeyiz lütfen
Hitler motor deniyor sağlam olduğu içinGitmiyo filan ama sapsağlam motor vallahitler ? olm bora'da 1,6 motor murat 124 gibi o kasayı kaldırana kadar sen 1,6 golf 4le fizana varırsın ciddi anlamda kasa çok ağır
Abi üzüyosun bizi hırsız mıyız bizwhatsapp'a tövbeliyim kimseye vermem numaramı
ama arınma gecesi yapılması lazım böyle olmaz
ne emeğin var len
Hitler motor deniyor sağlam olduğu içinGitmiyo filan ama sapsağlam motor valla